Keby ste mali možnosť začal všetko od znova ako by ste začali ?
Dnes som pocítil jeden z pocitov kedy som mal sto chutí zbaliť svoje veci, zmeniť si identitu a odsťahovať sa niekde do Indie a stať sa nejakým slobodným mníchom.
Rozmýšľali ste už nad nejakým reálnou zmenou niekam ísť a začať úplne od znova ?
viackrát.
No potom si vravím... načo?
Ľúbim svoj život v celej svojej (ne)dokonalosti, vážim si ho, pretože ho môžem žiť. narozdiel od iných duší. a aj keď si občas poležím na dne že sa mi nechce zasa vstať a hovorím že prečo ja, nemenila by som.
zatial okrem veci, ktore z vacsej casti neboli v mojej moci som nespravila nikdy nic, pri com by nebol "krok spat", takze neviem. a ani neviem co by sa muselo stat, aby som bola donutena k zufaniu, ze by som nieco chcela zmenit, ale nejde to :> ked raz budem mat chut nieco zacat robit inak, tak na tom popracujem, lebo uz nechcem viac traposit, ze potrebujem zmenu, ale neda sa lebo *vyhovorky*
tá možnosť je vždy, ale príde mi zbabelá. mám problém dotiahnuť veci dokonca, tak aspoň svoj život so všetkými zápletkami a vzťahmi a problémami a radosťami, chcem dať dokonca.
ale mam kamosa, ktory tak urobil... vypracoval sa od nuly, strednu skolu ani nedokoncil... sice zbankrotoval asi 15 krat v zivote, ale nakoniec sa mu zacalo darit.. zakladal ku koncu uspesne firmy a zarabal >10 000€ mesacne, potom mu preplo, uniesol svojho syna a isiel s nim zit kamsi do divociny.,. ktovie ci este ziju..
Bože, asi 100x som uvažoval o tom. Či skončiť školu,(zabaliť to) a ísť niekam do zahraničia, tam si zarobiť a potom začať podnikať. Alebo iné spôsoby. Som celý popletený. Každý sa hrnie na VŠ(ako nie som až tak proti tomu), ale skončia VŠ a buď sú na úrade práce, alebo pracujú v inom odvetí. Alebo ba dokonca podnikajú.
Na VŠ je pekné len to študentské obdobie. Ale, žeby žiaka pripravili do života, tak to nie. Poučky a iné blákotiny zo skrípt sa viem naučiť aj bez titulu. Všetko je halabala popletené. Boli už také pocity, že sa vyseriem na VŠ a začnem iným smerom kráčať.
ja by som akurát jednu vec zmenila ktorá sa stala pred pol rokom a dosť ma to nesprávne rozhodnutie štve ...alebo ani nie
to je všetko
ostatok beriem akože to tak ma byť
@dreams155 keby ho poznas veril by si. Je schopny vsetkeho. Platil si kurzy prezitia, kupil jachtu, spravil si na nu kurzy a papiere, zobral syna a kamsi odplaval.. Chcel zit na nejakom ostrove kde nikto nie je..
Ale je silný, keďže z nuly sa vypracoval na vrchol. Taký plat mu môže závidieť každý, možno aj ty. Podľa mňa, šiel tak, kde je to preň ho lepšie. Pochybujem, žeby ublížil vlastnému synovi. Školu môže dokončiť v hocijakom štáte.
keby som mal zacat odznova,tak by som asi prestal zacinat,ale zacal by somm raz a poriadne. lebo ja zacinam kazdych par mesiacov novy zivot,nova krajina,nove prostredie,nova praca,novi ludia,nove zazitky,novy styl zivota.....a neviem sa rozhodnut ci je moj zivot super alebo napicu,vacsinou som stastny ze to je takto lebo toto som vzdy chcel,ale momentalne som vo faze ked mi to pride napicu..... milion nedotiahnutych veci,predcasne ukoncenych,rychle rozhodnutia o dolezitych veciach.... ale na druhej strane ma uprimne desi predstava byvania na jednom mieste...
ok nebudem sa tu vylievat
Pred cca dvoma rokmi som dal vypoved z mojho korporatneho jobu, kupil jednosmernu letenku a odletel
@lakero este stale mozes investovat do Bitcoinu. Kedze na strane ponuky sa to hybat nebude (viac ako ~21 000 000BTC nebude) a na strane dopytu to rastie, este sa velmi vela ludi stane vdaka Bitcoinu mrte bohatymi.
Zmena ano realna moc nie je...ale chcela by som sa odtrhnut od ludi ktorych poznam a zacat niekde kde nikto o mne nic nevie a nepozna moju minulost a taak...co by vlastne nebol az taky problem lebo velka vacsina ludi ktori pre mna boli nejako viac doleziti uz odisli z mojho zivota z vlastneho rozhodnutia ale ako by som toto oznamila doma netusim asi by mi to nepreslo..
A samozrejme to v realite nie je az take jednoduche ako si clovek vysniva
Chcela by som byt tam kde som teraz, len s tou zmenou, ze by som pred rokom nebola prijebana pica nevaziaca si tu chlapsku entitu zijucu vedla mna a so mnou.
obcas mam take stavy, ze preco som sa musela narodit ako niekto tak nepodareny a jebnuty...ale potom si spomeniem kolko este vacsich individui chodi okolo mna a hned sa citim lepsie takze v podstate je to este celkom v poriadku...mozno by som sa teraz rozhodla pre intrak, aby som nemusela stale stretavat svojich byvalych spoluziakov...
@lakero na to aby si sa stal z toho mrte bohaty sa musi bitcoin stat mrte rozsirenym, aby jeho cena stupla z aktualnych 3 cifier, na 5 a viac vdaka fixnej ponuke a zvysujucemu sa dopytu. Ja nie som mrte bohaty a uz dnes mi bitcoin generuje prijemne zisky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
No potom si vravím... načo?
Ľúbim svoj život v celej svojej (ne)dokonalosti, vážim si ho, pretože ho môžem žiť. narozdiel od iných duší. a aj keď si občas poležím na dne že sa mi nechce zasa vstať a hovorím že prečo ja, nemenila by som.
A aj som chcela, než som si uvedomila, že neviem jazyk a vlastne na to nemám.
rozohraté to mám už dosť.
ale mam kamosa, ktory tak urobil... vypracoval sa od nuly, strednu skolu ani nedokoncil... sice zbankrotoval asi 15 krat v zivote, ale nakoniec sa mu zacalo darit.. zakladal ku koncu uspesne firmy a zarabal >10 000€ mesacne, potom mu preplo, uniesol svojho syna a isiel s nim zit kamsi do divociny.,. ktovie ci este ziju..
Na VŠ je pekné len to študentské obdobie. Ale, žeby žiaka pripravili do života, tak to nie. Poučky a iné blákotiny zo skrípt sa viem naučiť aj bez titulu. Všetko je halabala popletené. Boli už také pocity, že sa vyseriem na VŠ a začnem iným smerom kráčať.
@mojdedo
Ten príbeh sa mi páči, ale nechce sa mi veriť, že uniesol syna a že sú niekde v divočine.. podľa mňa si to trochu zveličil.
Páči sa mi príbeh, od 0 po kariéru. Tamto info máš neisté.
to je všetko
ostatok beriem akože to tak ma byť
Ale je silný, keďže z nuly sa vypracoval na vrchol. Taký plat mu môže závidieť každý, možno aj ty. Podľa mňa, šiel tak, kde je to preň ho lepšie. Pochybujem, žeby ublížil vlastnému synovi. Školu môže dokončiť v hocijakom štáte.
Tak, veľa filmy pozeral.. asi film "Tarzan" ho dal na inú koľaj.
ok nebudem sa tu vylievat
@lakero este stale mozes investovat do Bitcoinu. Kedze na strane ponuky sa to hybat nebude (viac ako ~21 000 000BTC nebude) a na strane dopytu to rastie, este sa velmi vela ludi stane vdaka Bitcoinu mrte bohatymi.
A samozrejme to v realite nie je az take jednoduche ako si clovek vysniva