@wayne Moja cham? Ja chcem ro pre ľudí, ja keby že som diktátor, tak by ľudia neboli zmanipulovaný, nepoznali by žiaden facebook, ani PC... Spoznali by život... @dievcatko13 taký dôvod, že veci ktoré obmedzujú ľudí a ich normálne myslenie by som zrušil a ty si myslíš že som jebnutý...
@qwedsayxc "Začínam: Ja by som chcel Rusko lebo má obrovské nerastné bohatstvo, a veľkú armádu takže by som si v štáte mohol robiť čo chcem lebo by nikto namna neútočil..." - áno, je to chamtivosť...
Boha ďalšia anketa založená frustrovaným chlapcom, ktorý si ešte v živote neprivoňal k buchte tak si doma honí predstavou ako by vládnul svetu... Ale tak možno si si len po sebe poriadne neprečítal tie svoje žvásty...
No tak ľudia, ako ja niekomu poviem že čo to píše za somariny v inej ankete a vy ma zbuzerujete že to je len jeho názor, každý má iný názor, a ja si tu poviem svoj názor a vy ma zbuzerujete že mám jebnutý názor
@qwedsayxc lenže internet nie je zlý... samozrejme v normálnej miere! ˇAko by fungovala komunikácia medzi dvoma ľuďmi vzdialenými 300km? mobilom? kredit niečo stojí!
2. slovensko by som rozdelil na 100-150 volebných okrskov
3. nechal by som spraviť niečo ako Fejšuk ale dalo by sa tam hlasovať za rôzne návrhy a taktiež by sa tam dalo voliť a rozoberať problémy
4. od základu by som zmenil justíciu (Sudcom by pomáhala porota z náhodne vybraných ľudí a sudcovia by niesli osobnú zodpovednosť za svoje rozhodnutia a taktiež by boli hodnotený)
5. Politici by boli zodpovedný za všetky svoje rozhodnutia a bolo by možné im zhabať všetok majetok v prípade korupcie a pod.
Dal by som to aj do ústavi a zbavoval by som ich aj občianstva
6. Zoštátnil by som strategické podniky aby zisky netiekli tam kde nemajú
7. cigánov a socky by som posadil na vlak a dovidenia
8. školstvo by som taktiež úplne zmenil ...
9. Média ...obrovské pokuty a osobná zodpovednosť za zavádzanie a šírenie nezmyslov
10. Verejné obstarávanie ...zákazky by dostávali iba firmy ktoré dajú najlepšiu ponuku a najnižšiu cenu...ak nie nasledoval by bod 5.
atď atď
Chcel by som vzdelanú a pravdivo informovanú spoločnosť ktorá dokáže rozhodovať o svojom osude...
@dievcatko13@tomias Načo zdravíte admina? Nato nech zmaže tému? A prečo? Lebo som povedal svoj názor? A keď ja niekomu vynadám za jeho názor v inej téme, tak ma zdrbete že každý má svoj názor, a teraz ma zdrbávate že mám jebnutý názor, v mojom štáte by bola spravodlivosť!!! Vole, vy ste riadne IQ 20...
takže 1-8-9 intelifent keď zrušíš peniaze, čím budeš motivovať ľudí aby pracovali, dvíhali úroveň tvojho štátu a kŕmili tvoju armádu? btw za karty na jedlo si asi nekúpiš stavebný materiál...
2 to je mozno jedine co by ti vyslo ale ostatne media ktore by si zrejme riadil len ty by asi vela doveryhodnosti nepobrali
3 prijebanosť z toho priam fičí a potkanom a iným škodcom by si akože dohovril aby sa držali ďalej od tvojho štátu? Logicky ak nebude nikto jest zvieratzá, bude sa pestovať len zelenina a obilie čo ti škodcov len a len povzbudí k rozmnožovaniu
4 z čoho prosím ťa? Či armádou chceš nútiť ľud k práci? ako dlho ti to asi vydrží, keďže aj ľud a armáda má svoje väzby
... ďalej sa mi ani písať nechce, keďźe zrejme sám by si rozhodoval kto je jebnutý čo dáva logiku asi ako stolička od nohy vo váze... ale ak by bol na to nejaký výbor, zrejme by po tvojich predchádzajúcich zmenách rozhodol v prvom rade o tvojej jebnutosti takže by si sa vlastne ani k ďalšim bodom nedostal. Ty ani nemôžeš byť skutočný, keď sa na to tak pozerám, lebo štatisticky by sa sa musel so svojím rozumovým zmýšlaním radiť niekde za myšy, lebo aj tie sa vedia ponaučiť
1-8-9 za tie karty by si kupovali všetko, aj materiál, a motivoval by som ich práve tými virtuálnymi peniazmi, lebo bez nich by neprežili... Bolo by to to isté ako dnešná kreditná karta...
2. media by neexistovali, žiadne správy ani nič... Iba rozhlas a tam by dávali len dôležité veci...
3. Tak v mojom šáte by bolo dosť jedla aj pre potkanov, a pre ľudí by sa jedlo pestovalo v takých poliach, okolo ktorých by bol niaky oceľový kryt, alebo také niečo... Lebo ľudia sú ako tie potkane, majú dosť jedla a podporuje ich to len v rozmnožovaní a potom není dosť jedla pre zvieratá, keď môžu ľudia, môžu aj potkani...
4. Ako z čoho, vedci by mali materiál ktorý by im naťažili ľudia ktorý by zato dostali virtuálne prachy... Priemysel by som podporoval virtuálnymi prachami ktorých by bolo nekonečno... Ani dnes nikoho nezaujíma či má na kreditke skutočné prachy alebo virtuálne, im len záleží či si zato môžu niečo kúpiť...
@31 NAJDOLEŽITEJŠIE: Síce by som bola diktátorka a ovšetkom by som rozhodovala ja, mala by som zopár tucet poradcov, s ktorými by som sa radila a museli by to byť veľmi inteligentní a obozretí ľudia
@nikoll92 podľa mňa sa zachoval dobre, veď ona jemu povedala že je jebnutý a on jej tiež.. a ona bola prvá, tak čo.... keď už píše urážajúci komentár tak by mala očakávať že dotyčný to len tak nenechá.. a ty sa ešte naňho oboríš.. nechápem
NOMITATÍV PLURÁLU v príd.m. je mäkké i !! zle sa to po vás číta, všetko ovládate, len toto si dáko neviete vtĺcť do hlavy
A v mojom štáte by ten čo robil takéto hrúbky neprešiel ZŠ (samozrejme ak nie je cudzinec alebo má nejaký zdravot. problém, proste niečo čoho ospravedľňuje)
@lenkaska1 Zaviezť trest smrti? No pri súčasnom stave nášho súdnictva by to malo katastrofické dôsledky. Trest smrti by sa mohol stať nástrojom ľubovôle sudcov a iných vyšších figurantov, využívajúc túto praktiku na celkom konformnú a formálnu popravu svojich oponentov (keďže trest smrti by bol legalizovaný). Rovnako tak by sme sa dostávali do sporu v situáciach justičných omylov - čo ak niekto bude odsúdený zato, čo v skutočnosti nespáchal? A odobrať mu za toto život? To nie je žiadna maličkosť...
Čo sa týka zákazu náboženstva, tak to je hádam každého osobná vec. Nie som vôbec veriaci - aby sme si to ujasnili, a teda neobhajujem vieru ani náboženské organizácie a cirkev ako takú, ale zrušiť náboženstvo, regulovať ľudí v ich osobnom presvedčení? To je až prílišná intervencia do súkromného života jednotlivca, nemyslíš? Na jednej strane by si chcela zvyšovať blaho a prosperitu obyvateľstva vyššou mzdou, rozvojom zdravotníctva a vzdelania, no na strane druhej by si túto snahu celkom devalvovala zákazom v inej oblasti.
@firestorm no to je pravda čo sa týka toho náboženstva, ale nejako by som to ombmedzila.. že by ho mohli mať atď, ale niektoré prejavy islamistické napríklad by boli zakázané aj keď to sa SR netýka..,.,, ale s cirkvou by som určite niečo spravila
áno, trest smrti podľa mňa veľmi chýba v tejto krajine. samozrejme by to nebolo na dennom poriadku, a ak by boli pochybnosti, nebolo by to jasné tak by nebol trest smrti.. ale mal by tu byť, aspoň v niektorých prípadoch, napríklad určite by sa zišiel aj v nórsku, keby mali zákon že nad 10 vrážd a jasné dôkazy - napríklad v prípade Breivika. Taký zákon by tu mal byť.. a hlavne by som riešila to týranie zvierat, za to by boli kruté treszy dosť možné že tiež by tam hrozil trest smrti...
a samozrejme súdnictvo by sa muselo zlepšiť a nesmelo by byť skorumpované
@pyromaniak OMG, ty nechápeš že všetko je to o výchove??? ľudia sú vychovávaní že zabíjanie zvierat je niečo normálne, keby od narodenia boli vychovávaní že to neni normálne, tak by si to aj mysleli.... A ináč ja nechápem dnešnú logiku, že zvieratá sa nemôžu zabíjať a keď sa zabijú tak trest smrti... WTF??? Takže trest smrti si povieš že veď to je zabíjanie ale zabíjanie zvierat je čo? To je to isté!!! Ano, žrala by si iba byliny!!! Sója by ti celkom slušne nahradila mäso... Kvôli ľudskej pažravosti sa budú zabíjať zvieratá, kam ten svet speje... Inak skratka OMG by bola zakázaná, na začiatku tohto komentu som to použil... Hmm... CHYBA!!
@lenkaska1 Rovnako radikálne však dokáže byť aj kresťanstvo, nielen islam. Umiernených a radikálnych nájdeš na oboch stranách. Je príliš jednostranné tvrdiť, že iba moslimovia sú takejto hostilnej nátury. No a čo sa týka trestu smrti, musela by byť stopercentná istota toho, že naozaj to dotyčný spáchal ...no nie vždy tomu tak je. Reforma súdnictva by bola v tomto kontexte nevyhnutná. A museli by byť aj stanovené presné normy začo môže byť trest smrti udelený a začo nie.
@qwedsayxc mohol by som ti povedať milión vecí, pri ktorých by si musel použiť násilie, ale za všetky poviem len jedinú - pod hrozbou zabitia by si ludom zakazoval mierumilovne používať iné peniaze, ako tie tvoje.
Ludia veď dneska z deciek vyrastá naprogramovaný robot!!! Dieta sa narodí, a je také dobré, nevinné, a také by mohlo aj ostať!!! Vy ste už naučení že decko príde do puberty a začne byť zlé, ale to nie je pubertou, to je manipuláciou a zatiahnutím do systému... V mojom štáte by mali ľudia slobodu, žiaden facebook, žiaden PC, ziadne prachy, bola by tam morálka a boli by tam normálne ľudské hodnoty, a hlavne normálne ľudské zmýšľanie! To ako dnes ľudia rozmýšlajú, ako nehnevajte sa, ale to má od ľudského zmýšlania ďaleko...
@ 38 prosím ťa tvoje argumenty vychádzajú z toho že s tebou budú ľudia spokojný a budú budovať podľa tvojich predstáv a jedla budeš mať dosť aj pre škodce ... to ma dostalo ... a to chceš robiť ohradu kde bude dostatok krmiva pre celé rusko? kriste ty si iný dement a akože je ti jasné že potkany šváby a podobné sračky prenášajú choroby? Či ty budeš mať aj lieky na všetko?
@asceticjunkie Ja by som násilie nepodporoval, ja by som len dal trest smrti zato, keby zabili... Aj zviera... Proste niekoho zabijú budú zabití, čo je na tom, a oni by si povedali že nikty nezabijú a že sú v bezpečí... A inak ja by som toto všetko spravil v priebehu 5-7 rokov, ja by som to všetko prepremýšlal...
@dievcatko13 Ja myslím IQ múdrosti a normálnosti, nie IQ inteligentnosti... A aký kamaráti, ľudia by mali kamarátov vo svojo meste, žiadne technické spoje by neboli, možno že pošta by sa posielala, ale normálne nie technická... Spravodlivosť by tam bola...
A už som tu písal že je to o výchove, keď je niekto vychovávaní tak, ako je vychovávaní dnes, tak z neho vyrastie niečo také ako si ty... Ale v mojom štáte by už od detstva boli vychovávaní tak ako sit o predstavujem ja, a potom by aj boli dobrý, spravodlivý...
doteraz som si myslela, že ľudská hlúposť je na zaplakanie, ale ty si ma rozosmial.
vlastne si tým vyjadrením potvrdil už druhý komentár.
lebo keby nejaký kontrolný mechanizmus uznal, že si jebnutý, nechal by si sa zabiť, lebo "to je jedno, že umrieš, hlavne, že je to v súlade s tvojou pravdou"
@karlotiskot Lieky nebudú, v mojom štáte budú zdravý ľudia... A ohradu by som nedal niaku mega velkú a vnútri polia, ale okolo celého polia ohrada, okolo druhého druhá, atď... A pre škodce by som mal dosť jedla, Rusko má velké územie by som tam všade vysadil žrádlo...
A moje žrádlo bude 100%-tné, bez konzervantov, nie tie sračky dovážané...
@luc.ka Ale v mojom štáte by IQ znamenalo normálnosť a múdrosť, a je mi jedno čo to znamená v skutočnosti... A chorý sú všetci ľudia okrem mna, keď mám byť úprimní...
@dievcatko13 Tak potom zaútočím na tvoj štát a spravím z neho smetisko môjho štátu... A v mojom štáte by boli zdravý ľudia, lebo by jedli normálne jedlo, bez konzervantov ... Choroby sú len umelo vytvorené ľuďmi, pomocou konzervantou a chémii...
@asceticjunkie no určite by nebol 100% spravodlivý, to sa myslím ani nedá, ale spravodlivejší ako teraz, napríklad keď by som to mala aplikovať na súčasnú spoločnosť tak politici (alebo v tom prípade by to boli moji radcovia ) by mali určite nižšší plat ako teraz, a tie peniaze by sa prerozdelili.. nekupovali by sa každý rok také drahé veci do parlamentu zo štátnych peňazí atď. a tie ušetrené peniaze by sa prerozdeľovalia potom by sa prihliadalo kto má akú prácu, či fyzicky alebo psychicky náročnu atď...
@qwedsayxc prečo by malo byť zabíjanie zvierat pažravosťou?
Ak zabijem napr. sviňu a celú ju zúžitkujem tak sa nedá hovoriť o pažravosti. Inač vieš koľko hmyzu máš napr. v pečivách? (samozrejme je to kontrolované, ale nedá sa tomu zabrániť už pri zbere obylia :p , netreba sa toho ale obávať je to v minimálnej a neškodnej miere) nemám rád ak niek´to zabije zviera a nezúžitkuje všetko čo sa dá...
@dievcatko13 Lepšie povedané, ty si myslíš že ma zahanbíš svojými argumentmi, ale ty si kompletne zmanipulovaná, slepá, jebnutá, a neviem čo všetko ešte, a keď skapeš tak sa budeš smiať aká si bola jebnutá keď si žila...
@dievcatko13@15 akože ludia ja nechápem čo čakáte, ty ho urazíš a potom chceš vedieť prečo ti povedal že si jebnutá.. tak asi keby nepíšeš normálny komentár tak by ti nenapísal z ničoho nič že si jebnutá..ako ty jemu..
a inak to si zabila, že internet je zadarmo.. aj internet niečo stojí.. potrebuješ si kúpiť zariadenie, ktoré je drahšie ako mobil na volanie, mobil na volanie si kúpiš aj za 15eur
@pyromaniak Hmyz v pečivách, snažil by som sa tomu zabrániť, ale keby sa nedalo tak to by nebolo trestné, ale nesúhlasim s tým že sa oplatí zabiť zviera zato že ho celé zúžitkuje... To je to isté ako ho zabiť a zjesť a zbytok nechať tak.... Využívať materiál živej bytosti, to je niečo nehorázne, čo by v 21. storočí už vôbec nemalo existovať, aspon vidno ako ľudia nejdú dopredu čo sa týka myslenia...
@pyromaniak a myslíš že zabíjanie v súčasnej dobe je v poriadku?? Koľké zvieratá sú utýrané, aké sa robia obchody s nimi, kúpiš si 1kg kura a z toho polovica váhy je voda! To je veľmi zlé..
Ja som za to aby mali aj zvieratá dôstojný život, a mäso by bolo raz do týždňa na stole.. a šunky, salámy a podobné chujoviny by neboli
@luc.ka Ja by som takých ako ty povesil.... Taký by som nedal ani 2. šancu... Chorý ľudia čo hovoria iným že sú chorý, a čo sú v realite vyprážané lajno, čo si rieši svoje komplexy na internete, to nemá cenu...
@luc.ka akú jeho chorobu? ja som si iba čítala diskusiu ako nestranný človek.. a som sa vyjadrila k tomu ako nestranný človek, lebo sa v tom dosť zamotávali
@qwedsayxc@108 smejem sa mohli ťa takto rozzúriť? inak teraz sme na slovensku a nie si tu diktátor tak sa nauč: *chorííí ľudia.. proste N. Pl. je mäkké i
@lenkaska1 Čo sa smeješ, veď ja by som im len pomohol, ja by som ich oslobodil smrťou od tohto ich nezmyselného zmanipulovaného života... Možno by sa reinkarnovali do normálneho tela...
@luc.ka No tak jej sa nepáči moja logika tak ma má uraziť? Hmm, hlavne že keď sa mne nepáči niekoho názor a napíšem mu že je jebnutý, tak sa všetci domna pustia že každý ma iný názor...
@luc.ka Lajno mojho psa má väčšiu hodnotu ako ty... Ako sa tak pozerám, tak ty más možno velké IQ, ale IQ múdrosti a normálnosti ( made in qwedsayxc ) máš na 0... Teba by som dal povesiť, zapílil by som ti hlavu a tvoju mŕtvolu dal zožrať potkanom, ktorý si zaslúžia žrádlo viac ako ty, lebo oni niesú zato že sa majú zvieratá žrať... Ty by si mi mala potom ďakovať že som ťa oslobodil od tohto zmanipulovaného života, keby si konečne skapala, tak by si sa smiala aká si bola tupá...
@luc.ka áno na ňu som reagovala. A áno urazila ho, lebo nepriamo ale zároveň veľmi jasne povedala že je jebnutý. A on jej to potom opätoval.. a navyše, keď podľa teba má "očividne podlomené duševné zdravie" - to je už len ospravedlnenka na urážanie.. ak to tak ozaj vidíš, tak potom by si sa mala hanbiť
@luc.ka Urazila lebo ja som napísal: Jebnutých ľudí by som zabil, a ona napísala: Takže by si sa zabil sám? A každý podpiemerne inteligentný človek z toho vyčíta, že si myslí že som jebnutý, tak ja som jej napísal tiež že je jebnutá, a ty si sračka pomletá žumpa ktorá sa hneď púšťa do hádky lebo je sračka a musíš si vybiť zlosť... Ty niesi ani podpriemer, ty si podpodpriemer...
nemám slov... skús si čo to pozrieť v učebniciach dejepisu o despotických diktátoroch a ich sympatizantoch a aj niečo z psychológie si prečítaj
biť sa za práva slabších je ozaj bohumilá vlastnosť, to ti kvitujem, ale tuto to naozaj nie je na mieste (samozrejme za predpokladu, že tento podľa mňa fejk nie je fejk, ale naozaj takto choro uvažujúci človek).
radšej venuj tento svoj cit týraným deťom a opusteným zvieratám, tie si to naozaj zaslúžia.
@luc.ka Tak ja ty nastavím zrkadlo a poviem ty že si sračka pomletá s vypálenou hlavou, žumpa bezcenná, a hneď sa domna pustia všetci, tak s toho tvojho kanála nevypúštaj o zrkadle radšej nič...
@luc.ka ja som chalan, ja viem že ty si vychovaná že baba žije s babou a chalan s chalanom, ale vo svete to funguje trocha inak.... Ja narozdiel od teba niesom buzerant...
sračku pomletú si už raz spomínal, vymysli si zase niečo nové
ja viem, že je to ťažké, ale zneužívanie neznamená nutne prítomnosť cudzieho pohlavného údu v tvojej bezprostrednej telesnej blízkosti, ale aj duševný nátlak, týranie, a tak... ťažko sa o tom hovorí, ale mal by si sa niekomu zveriť, ideálne odborníkovi, lebo tuto nemusia byť všetci takí chápaví, ako som ja
Venuj mi prosim chvíľu pozornosti. Zaujal si ma... Nepochybne máš dobre úmysly, a právom si naštvaný na úroveň dnešnej mládeže a na hubenie fauny, ALE trochu to preháňaš, takže celé to vyznieva tak... nezrelo a nehnevaj sa, ale aj hlúpo...
Nepochybuj o tom že nie si sám koho súčasný stav trápi, trápi aj mňa a tiež som kedysi fantazíroval a vymýšľal podobné veci ako ty...
No uvedom si prosím pár veci. Takto svet nezmeníš. A keď si uvedomuješ že je skazený, je tvojou povinnosťou nejako prispieť k zmene. Lenže takto to nejde. Ako ťa tak čítam, svoje myšlienky by si najradšej šíril násilim, a to nie je dobre riešenie.
Si ešte mladý, tak sa venuj naplno štúdiu. Predbehny ostatných. Je to výzva. Keď sa ti tak páči 20. storočie,tak ti odporúčam výrok sudruha Lenina: "učiť sa, učiť sa!" To ťa može motivovať. Zatiaľ nemôžeš urobiť nič lepšie. Svoje nápady si prípadne niekde zapisuj a neustále si ich čítaj znova a znova a ako budeš múdrieť /snáď budeš/ a nadobudať skusenosti, budeš ich stale viac rozvijať a zveľaďovať/ale aj škrtať/ a jedneho dňa...
@luc.ka psychológiu sme dokonca mali na škole.. a nechápem čo tu píšeš o tých diktátoroch.. akože on je taký dikátorský typ, že by chcel byť diktátor??
@sophisticatedpato No ale mne nestačí niako sa učiť, ja sa učím na samé jednotky, ale ja by som sa najradšej stal tým diktátorom, a ja nechcem násilie, mna len nasraly ľudia... Ja chcem len dobro pre ľudí, čo je na tom zlé že nechcem nech sa zabíjajú zvieratá a nechcem nech sú ľudia manipulovaní facebookom...
tu vo svojom forume krásne vidíš k čomu by viedla tvoja diktatúra...
k čomu inému ako ku vzbure... ludí nemôžeš manipulovať tým že ich obmedzíš, preto že sa začnu búriť a zosadia ťa tak ako každého diktátora čo nedal svojmu ľudu slobodu rozhodovania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
144 komentov
proste rapidne zhodit platy a prinutit ich pracovat, lebo davat im peniaze do aleluja nepomoze
@nathalii normálnym ľudom hovoriť že sú chorí by bolo zakázané...
zdravim @admin a
ale tak, neviem.
nechcem byť diktátor, ani nič podobné.
stále tu bude niekto, kto bude nespokojný s tým, čo robím.
čo je vlastne aj bez toho, aby som bola vládcom sveta, ale to je jedno.
A vybrala by som si asi Slovensko, keďže som sa tu narodila:
1. zaviesť trest smrti
2. sprísniť tresty, hlavne za týranie zvierat
3. Cigánov vyhnať z krajiny, príp. zabiť (samozrejme iba v prípade ich neposlušnosti.. čo je viac než isté)
4. Spravodlivejšie rozdeliť mzdu
5. lepšie zdravotníctvo a školstvo
6. ďalej ma nič nenapadá.. asi zakázať náboženstvá..
zoberiem si slovensko a:
1. zrušil by som politické strany
2. slovensko by som rozdelil na 100-150 volebných okrskov
3. nechal by som spraviť niečo ako Fejšuk ale dalo by sa tam hlasovať za rôzne návrhy a taktiež by sa tam dalo voliť a rozoberať problémy
4. od základu by som zmenil justíciu (Sudcom by pomáhala porota z náhodne vybraných ľudí a sudcovia by niesli osobnú zodpovednosť za svoje rozhodnutia a taktiež by boli hodnotený)
5. Politici by boli zodpovedný za všetky svoje rozhodnutia a bolo by možné im zhabať všetok majetok v prípade korupcie a pod.
Dal by som to aj do ústavi a zbavoval by som ich aj občianstva
6. Zoštátnil by som strategické podniky aby zisky netiekli tam kde nemajú
7. cigánov a socky by som posadil na vlak a dovidenia
8. školstvo by som taktiež úplne zmenil ...
9. Média ...obrovské pokuty a osobná zodpovednosť za zavádzanie a šírenie nezmyslov
10. Verejné obstarávanie ...zákazky by dostávali iba firmy ktoré dajú najlepšiu ponuku a najnižšiu cenu...ak nie nasledoval by bod 5.
atď atď
Chcel by som vzdelanú a pravdivo informovanú spoločnosť ktorá dokáže rozhodovať o svojom osude...
@dievcatko13 @15 - poriadne si to prečítaj aj 3 krát a zamysli sa...
A že internet nie je zlý? Vďaka internetu sú ľudia zmanipulovaný, a rodina by necestovala, každá rodina by bola len v jednom meste...
2 to je mozno jedine co by ti vyslo ale ostatne media ktore by si zrejme riadil len ty by asi vela doveryhodnosti nepobrali
3 prijebanosť z toho priam fičí a potkanom a iným škodcom by si akože dohovril aby sa držali ďalej od tvojho štátu? Logicky ak nebude nikto jest zvieratzá, bude sa pestovať len zelenina a obilie čo ti škodcov len a len povzbudí k rozmnožovaniu
4 z čoho prosím ťa? Či armádou chceš nútiť ľud k práci? ako dlho ti to asi vydrží, keďže aj ľud a armáda má svoje väzby
... ďalej sa mi ani písať nechce, keďźe zrejme sám by si rozhodoval kto je jebnutý čo dáva logiku asi ako stolička od nohy vo váze... ale ak by bol na to nejaký výbor, zrejme by po tvojich predchádzajúcich zmenách rozhodol v prvom rade o tvojej jebnutosti takže by si sa vlastne ani k ďalšim bodom nedostal. Ty ani nemôžeš byť skutočný, keď sa na to tak pozerám, lebo štatisticky by sa sa musel so svojím rozumovým zmýšlaním radiť niekde za myšy, lebo aj tie sa vedia ponaučiť
Takže...
1-8-9 za tie karty by si kupovali všetko, aj materiál, a motivoval by som ich práve tými virtuálnymi peniazmi, lebo bez nich by neprežili... Bolo by to to isté ako dnešná kreditná karta...
2. media by neexistovali, žiadne správy ani nič... Iba rozhlas a tam by dávali len dôležité veci...
3. Tak v mojom šáte by bolo dosť jedla aj pre potkanov, a pre ľudí by sa jedlo pestovalo v takých poliach, okolo ktorých by bol niaky oceľový kryt, alebo také niečo... Lebo ľudia sú ako tie potkane, majú dosť jedla a podporuje ich to len v rozmnožovaní a potom není dosť jedla pre zvieratá, keď môžu ľudia, môžu aj potkani...
4. Ako z čoho, vedci by mali materiál ktorý by im naťažili ľudia ktorý by zato dostali virtuálne prachy... Priemysel by som podporoval virtuálnymi prachami ktorých by bolo nekonečno... Ani dnes nikoho nezaujíma či má na kreditke skutočné prachy alebo virtuálne, im len záleží či si zato môžu niečo kúpiť...
@nikoll92 podľa mňa sa zachoval dobre, veď ona jemu povedala že je jebnutý a on jej tiež.. a ona bola prvá, tak čo.... keď už píše urážajúci komentár tak by mala očakávať že dotyčný to len tak nenechá.. a ty sa ešte naňho oboríš.. nechápem
ale ty si zrejme zabudol,ze zijes v 21.st. a ze take nieco tu nema miesto..
vďaka internetu si tu ty práve teraz liečiš komplex menejcennosti.
tak máš vlastne máš pravdu... je zlý.
zrušil by som modu ...
» phandroid.s3.amazonaws.com/wp-content/uplo...
prečo by sa nemali zabýjať zvieratá? akože by som musel žrať len byliny? to je trochu pritiahnuté za vlasy a ešte k tomu trest smrti za to.
Takže podľa teba má život čľoveka menšiu hodnotu ako zvieraťa? :o
WTF!
A v mojom štáte by ten čo robil takéto hrúbky neprešiel ZŠ (samozrejme ak nie je cudzinec alebo má nejaký zdravot. problém, proste niečo čoho ospravedľňuje)
(ospravedlnujem sa za už druhý dvojitý post)
Čo sa týka zákazu náboženstva, tak to je hádam každého osobná vec. Nie som vôbec veriaci - aby sme si to ujasnili, a teda neobhajujem vieru ani náboženské organizácie a cirkev ako takú, ale zrušiť náboženstvo, regulovať ľudí v ich osobnom presvedčení? To je až prílišná intervencia do súkromného života jednotlivca, nemyslíš? Na jednej strane by si chcela zvyšovať blaho a prosperitu obyvateľstva vyššou mzdou, rozvojom zdravotníctva a vzdelania, no na strane druhej by si túto snahu celkom devalvovala zákazom v inej oblasti.
áno, trest smrti podľa mňa veľmi chýba v tejto krajine. samozrejme by to nebolo na dennom poriadku, a ak by boli pochybnosti, nebolo by to jasné tak by nebol trest smrti.. ale mal by tu byť, aspoň v niektorých prípadoch, napríklad určite by sa zišiel aj v nórsku, keby mali zákon že nad 10 vrážd a jasné dôkazy - napríklad v prípade Breivika. Taký zákon by tu mal byť.. a hlavne by som riešila to týranie zvierat, za to by boli kruté treszy dosť možné že tiež by tam hrozil trest smrti...
a samozrejme súdnictvo by sa muselo zlepšiť a nesmelo by byť skorumpované
jj, nasral si si do huby, ale hlavne, že je to v súlade s tvojou pravdou
ako môžeš povedať, že mám IQ 20?! IQ sa zisťuje pomocou IQ testov.... dal si mi nejaký taký test? Nie! Tak čo hubuješ?!
v tvojom štáte by bola spravodlivosť! Ty vole sa rehocem jak debil! choď do politiky a urob spravodlivosť na Slovensku, keď si taký múdry!
@asceticjunkie Ja by som násilie nepodporoval, ja by som len dal trest smrti zato, keby zabili... Aj zviera... Proste niekoho zabijú budú zabití, čo je na tom, a oni by si povedali že nikty nezabijú a že sú v bezpečí... A inak ja by som toto všetko spravil v priebehu 5-7 rokov, ja by som to všetko prepremýšlal...
A už som tu písal že je to o výchove, keď je niekto vychovávaní tak, ako je vychovávaní dnes, tak z neho vyrastie niečo také ako si ty... Ale v mojom štáte by už od detstva boli vychovávaní tak ako sit o predstavujem ja, a potom by aj boli dobrý, spravodlivý...
nie, naopak, úprimne si ma pobavil.
doteraz som si myslela, že ľudská hlúposť je na zaplakanie, ale ty si ma rozosmial.
vlastne si tým vyjadrením potvrdil už druhý komentár.
lebo keby nejaký kontrolný mechanizmus uznal, že si jebnutý, nechal by si sa zabiť, lebo "to je jedno, že umrieš, hlavne, že je to v súlade s tvojou pravdou"
tragéd.
vieš, čo znamená skratka IQ? je to intelligence quotient. to znamená, že už samotný pojem IQ znamená inteligenciu
a nie "múdrosť a normálnosť".
A moje žrádlo bude 100%-tné, bez konzervantov, nie tie sračky dovážané...
ľutujem tých ľudí.... nemať priateľov mimo mesta.... STRAŠNÉ!!!
môj zlatý, ako ty vieš, ako som vychovaná a čo zo mňa bude?! na tvojom mieste by som si na toto neotvárala ani ústa
A povedz mi, AKO by si tých "teraz nevychovaných" ľudí prevychoval? si myslíš, že by ťa poslúchli? Prosím ťa, ži v realite, hej?
....poznámky o gramatike si radšej nechám pre seba....
ty máš akože 18?
ok, vráť sa k svojmu normálnemu nicku, už prestávaš byť vtipný
@qwedsayxc Nepis uz. Naozaj. To je priatelska rada.
....raz vyrastie, dospeje (dúfajme) a možno to pochopí.... zatiaľ ho nechajme v tom, že jeho plán je realizovateľný!
Prosím ťa, ak máš 18, tak sprav všetko preto, aby si sa nenechal argumentmi zahanbiť 13 ročným dievčaťom....
ak nemáš 18, tak sa nehraj na machra, zmeň si vek na tvoj a dospej
Ak zabijem napr. sviňu a celú ju zúžitkujem tak sa nedá hovoriť o pažravosti. Inač vieš koľko hmyzu máš napr. v pečivách? (samozrejme je to kontrolované, ale nedá sa tomu zabrániť už pri zbere obylia :p , netreba sa toho ale obávať je to v minimálnej a neškodnej miere) nemám rád ak niek´to zabije zviera a nezúžitkuje všetko čo sa dá...
a inak to si zabila, že internet je zadarmo.. aj internet niečo stojí.. potrebuješ si kúpiť zariadenie, ktoré je drahšie ako mobil na volanie, mobil na volanie si kúpiš aj za 15eur
už si pochytila jeho chorobu aj ty?
Ja som za to aby mali aj zvieratá dôstojný život, a mäso by bolo raz do týždňa na stole.. a šunky, salámy a podobné chujoviny by neboli
reagovala si na to, že dievča v @2 sa vyjadrilo nejako vulgárne na jeho osobu? či sa mýlim?
pretože ona iba aplikovala jeho logiku na jeho očividne podlomené duševné zdravie, čiže len povedala pravdu a nikoho neurazia.
tým pádom nerozumiem žiadnej tvojej ďalšej reakcii.
@108
opravujem, logika nebola použitá správne, pretože tvoj výmysel nemá nič spoločné s logikou.
a ona ťa neurazila. iba použila tvoje slová.
nemám slov... skús si čo to pozrieť v učebniciach dejepisu o despotických diktátoroch a ich sympatizantoch a aj niečo z psychológie si prečítaj
biť sa za práva slabších je ozaj bohumilá vlastnosť, to ti kvitujem, ale tuto to naozaj nie je na mieste (samozrejme za predpokladu, že tento podľa mňa fejk nie je fejk, ale naozaj takto choro uvažujúci človek).
radšej venuj tento svoj cit týraným deťom a opusteným zvieratám, tie si to naozaj zaslúžia.
ale ty SI. čiže ti iba nastavila zrkadlo
zneužíval ťa v detstve otec?
sračku pomletú si už raz spomínal, vymysli si zase niečo nové
ja viem, že je to ťažké, ale zneužívanie neznamená nutne prítomnosť cudzieho pohlavného údu v tvojej bezprostrednej telesnej blízkosti, ale aj duševný nátlak, týranie, a tak... ťažko sa o tom hovorí, ale mal by si sa niekomu zveriť, ideálne odborníkovi, lebo tuto nemusia byť všetci takí chápaví, ako som ja
choď už spinkať, dochádza ti dych.
a pouvažuj o tom odborníkovi, ide mi len o tvoje dobro.
Venuj mi prosim chvíľu pozornosti. Zaujal si ma... Nepochybne máš dobre úmysly, a právom si naštvaný na úroveň dnešnej mládeže a na hubenie fauny, ALE trochu to preháňaš, takže celé to vyznieva tak... nezrelo a nehnevaj sa, ale aj hlúpo...
Nepochybuj o tom že nie si sám koho súčasný stav trápi, trápi aj mňa a tiež som kedysi fantazíroval a vymýšľal podobné veci ako ty...
No uvedom si prosím pár veci. Takto svet nezmeníš. A keď si uvedomuješ že je skazený, je tvojou povinnosťou nejako prispieť k zmene. Lenže takto to nejde. Ako ťa tak čítam, svoje myšlienky by si najradšej šíril násilim, a to nie je dobre riešenie.
Si ešte mladý, tak sa venuj naplno štúdiu. Predbehny ostatných. Je to výzva. Keď sa ti tak páči 20. storočie,tak ti odporúčam výrok sudruha Lenina: "učiť sa, učiť sa!" To ťa može motivovať. Zatiaľ nemôžeš urobiť nič lepšie. Svoje nápady si prípadne niekde zapisuj a neustále si ich čítaj znova a znova a ako budeš múdrieť /snáď budeš/ a nadobudať skusenosti, budeš ich stale viac rozvijať a zveľaďovať/ale aj škrtať/ a jedneho dňa...
...možno budeš môcť prehovoriť ľuďom do duše...
a ďakujem ti za uznanie môjho citu
tu vo svojom forume krásne vidíš k čomu by viedla tvoja diktatúra...
k čomu inému ako ku vzbure... ludí nemôžeš manipulovať tým že ich obmedzíš, preto že sa začnu búriť a zosadia ťa tak ako každého diktátora čo nedal svojmu ľudu slobodu rozhodovania...
@luc.ka @125 inak to už je čo za blbosť že proste za 10 minút ona ho hneď odsúdila že je jebnutý.. čo ho pozná..?
@100 podľa mňa má prehnane vysokú mienku o sebe to dievča.. nemám rada ten typ správania.. birdzáci, ktorí sa navážajú do ľudí
máš pravdu, človek, čo chce tyranizovať a vraždiť ľudí, obmedzovať ich osobnú slobodu a manipulovať nimi je vlastne vo svojej podstate ľudomil....