chcel by som byť hlúpy. Zistil som totiž že hlúpejší ľudia to majú akosi ľahšie , nevnímajú tak problémy , nemajú zmysel života , majú jednoduché životy a väčšinou ich zaujímajú iba pudové záležitosti ako je žrať , trtkať a prípadne sa ísť nadrbať a nafetovať s kamarátmi podobného razenia
@burble S takýmto postojom určite nie Ale neviem aká si ty, ale ja keď mám fakt dobrý deň, tak sa sama čudujem, ako všetko zvládnem, keď si to poviem.... Ale keď nemám svoj deň, tak nič zo mňa
ja som so sebou spokojny, ale keby mi ubudne z brucha nenahneval by som sa... vlastnosti menit nechcem, aj ked si uvedomujem, ze moja povaha mi brani uz len najst si zensku, ale jebat na to...
@atropabelladona jedine co sa s tym da momentale robit je ho malicko opticky "zmensovat" (a aj to sa na mojom nose robi tazko) a zvyraznovat ine casti tvare ...keby s tym mam moznost nieco robit, tak robim, ale v mojom veku nejaka chirurgicka uprava nehrozi
zbaviť sa pocitu menejcennosti..príliš sa medzi väčšou skupinou ľudí uzatváram do seba, napr. v práci, v škole..... chcem byť viac spoločenská a sebavedomá
ale so svojou inteligenciou by som nič nerobila, a dokonca ani s výbušnou povahou, chcela by som len tak o pár kíl menej, alebo vlasy po zadok, to je jedno čo z toho
Asi by som sa narodila do inej rodiny..do opravdovej rodiny, ktorá by ma brala ako svoju súčasť.. príp. by som bola sirota..s tým, že moji rodičia zomreli...
@smajdalf moje kvality sa nemerajú výplňou výstrihu to si si ma s niekym pomýlil ( ja mám iné veci, ktorými sa dá zaujať...( trvalo zaujať, nie len pomotať
jedna vec? nechcem mat ani polku chlpu okrem obocia, vlasov a mihalnic, chcem kratsie mihalnice, ktore sa neobtieraju o skla okuliarov, chcem vecne chudu postavu, vytrvalost, nelenivost, schopnost ignorovat hlupe napady, mat sebauctu, sebavedomie, byt vesela, dobra, mila, byt sportova, davat ludom najavo, ze mi na nich zalezi, mat schopnost mat rada, mat rada psy aj s tymi ich nechutnostami, aby na mna psi fanatici nenadavali, nebrat si k srdcu vyhubovanie od posledneho chudaka, a veeeela dalsieho, cela by som mala byt ina, vobec za nic nestojim
z povahy by som nič nezmenila, lebo to už by som nebola ja, jedine, že by som sa nechcela počas dňa unaviť a večer aby som nemala problém zaspať...a z postavy chrbát - silný a zdravý. Samozrejme je toho viac, ale kebyže si mám vybrať jednu vec tak toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
ja by som chcela sivé oči, moja najobľúbenejšia farba
potom by som bola dokonalá úplne.
chrup :/ a ked budu peniazky tak to urobim..
ale inak moja vyska mi robi problem :/
a ja nikdy nemám svoj deň, to je to!
alebo @20 , u mna je to viac menej to iste
@s ty sa nesmej!
No a aj vzhľad, ale to je samozrejmosť.
a keď nie tú povahu tak @1
a z vlastnosti.. mat radsej ludi.
ja som so sebou spokojný lebo som to ja
mať viac ľudí na ktorých sa môžem spľahnúť, cítit sa medzi nimi dobre a môct s nimi tráviť viac času, cestovať s nimi a pod,
a potom by som už zmenil život, chcel by som cestovať, chodiť na túry veľa toho zažiť a taak
ale so svojou inteligenciou by som nič nerobila, a dokonca ani s výbušnou povahou, chcela by som len tak o pár kíl menej, alebo vlasy po zadok, to je jedno čo z toho
A nebyť nervák.
A povahuuuuuuuuuuuuu.
Čiže všetkoo.
a úprimne, i keď ich ľúbim, ale aspoň o číslo menšie prsia.
dnes som polhodinu bola na prudkom daždi a zmokla mi len polica, celé tričko pod prsami bolo suché. that tragedy.
no čo už...na tvoju drahu nemám ( s tým nič nenarobím... žiaľ, takáto som sa narodila...Natáliou som, Natáliou aj ostanem...na B sa meniť nebudem
tak som veľmi dlho nevyzerala ja neviem, čo s tým všetci máte! ale to len tí, čo ste ma nevideli naživo hanba vám! tu sa poďte kochať!!! lebo je načo
o ááááno, tá smradľavá samochvála
už je to jasné...nezapadám do tohto sveta! nemám kozy ako Pamela, nemám význam, pre tento svet
@nathalicatko si super
aaa ja detto. kozy.
ostatne vsetko viac-menej viem zmenit.
No ale veď ja jem!! Och, tak to by som ti bola veľmi vďačná, naozaj.
Hej, zdravotné problémy.
Tak to je veľmi zaujímavé. Ja sa zase môžem najesť že až až a prejdem sa do obchodu na rohu ulice a kilo hneď dole. Takže mne sa veľmi ťažko priberá.
To teda máme...