určite psa. mám mačku na priváte, a to je nuda - v kuse len spí, žere mi moje jedlo, ráno ma budí, stále ma škriabe, a stále spí...alebo to som už písal ? to tam môže byť aj 2 krát hehe. Pes by ma aspon vytiahol von 2-3 krát za deň :o)
ja bud tu macku co som dala....alebo psa mojho...len to by som sa nevyspala vobec...on strasne CHRAPE!!! som na poschodi a niekedy to pocut ale aj tak ho lubim
nebrala by som si ziadneho zvieracieho spolocnika.. kedze po prve, nemam.. a po druhe nie... ehm.. do uvahy mi najskor pripada pes.. ale tych sa bojim... ehm takze nepripada do uvahy
Asi by záležalo aj od toho, kam by som šla a ako by tam vyzeralo moje bývanie...
Ak by som mala k dispozícií dosť priestoru, brala by som svojho psa, ale ak nie, tak najskôr by som si zaobstarala toho potkana (teda - nepredpokladá sa že by som tam šla aj s rodičmi, že? Mamina by ma s potkanom vyhodila na ulicu )
mačičky sú zlaté a nepotrebujú zase až príliš veľa starostlivosti, tak preto mačka, ale aj havkovia sú super, napr taký bernský salašnícky a ešte som chcela dakedy tarantulu ale mama by ma asi vyhodila z domu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
este som chcela dat potkan...a dalej by som este rozmyslala
Ak by som mala k dispozícií dosť priestoru, brala by som svojho psa, ale ak nie, tak najskôr by som si zaobstarala toho potkana (teda - nepredpokladá sa že by som tam šla aj s rodičmi, že? Mamina by ma s potkanom vyhodila na ulicu )
ale pekna alternativa je potkan x)
najkrajšie zvieratko