Lysa polana - a najlepsie miesto je luka pri hoteli Kolowrat... vyhlad na belianske a vysoke tatry "z druhej strany", bezvetrie, malo ludi, zabudnuty kraj, krasna priroda
ja radšej napíšem čo neodporúčam, tak to je Kunerad pri Rajeckých Tepliciach, sú tam medvede, ale ak chcete vytvoriť nový olympijský rekord v behu nech sa páči..........filip
gejzír v Herľanoch - minulý rok sme si to nejako zle vypočítali a v čase, keď mal vytrysknúť, sme už museli cestovať naspäť a inak, ja ako Západniarka by som najradšej celý Východ precestovala - proste miesta mne málo známe minulý rok sme navštívili KE, tak určite by som ešte chcela vidieť Prešov, Bardejov, Medzilaborce a Ochtinskú aragonitovú jaskyňu
a na strednom Slovensku odporúčam banské mestá, mne sa najviac páči Kremnica
aj ja som za gejzír, chcel by som hlavne navštíviť také tie opustené miesta, potom samozrejme Tatry, bez toho to nejde, tie krásne jazerá tam..vodopády, nejaké vrchy...
cestovať by som chcel v AUDI A6 3.0 TDI, chlapi možno budú rozumieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a na strednom Slovensku odporúčam banské mestá, mne sa najviac páči Kremnica
a rada by som ešte videla Devín
cestovať by som chcel v AUDI A6 3.0 TDI, chlapi možno budú rozumieť
www.spatdobuducnosti.eu