Keby ste sa mohli spýtať svojho obľúbeného interpreta 5 otázok, aké by to boli?
a napíšte aj koho by ste sa to spýtali.
(priznávam, naberám inšpiráciu, zajtra mám možnosť spýtať sa svojej obľúbenej kapely, otázka je, či mi nejakú zodpovedia preto ich potrebujem čo najviac aby sa mi zvýšili šance, už mám 48 a ne
ale sam neviem co by som sa spytal... aj keby som si mal pripravit nejake otazky tak viem, ze ked uz by slo na lamanie chleba tak by som sa spytal nieco uplne ine
< ==pana spevaka z hentej kapely: ako to mal tou franinou, popytala sa na Pariz, aky bol europsky trip, ci je FAKT zenaty , kedy zas pridu k nam, ( v konecnom dosledku by mi stacilo by mi vidiet a pocut aj tak by som nic nepovedala )
bol by to Depeche Mode alebo Cocteau Twins. A neviem co by som sa spytala, asi by som skor len priznala ako strasne ma ich hudba ovplyvnila a ze som ich nehynuci fanusik. viem si predstavit, ze urcite uz poculi milion otazok a kazdu otocenu zo vsetkych smerov. Mono ci by mi neurobili sukromny mini koncert
Vo vseobecnosti ako prva otazka by urcite padla, ci sa musia tak zhovadovat a predvadzat, aj napriek tomu ze to nepotrebuju. Ich hudba je zaujimava a dobra aj bez toho a na predajnost ma aj tak vplyv skor to ako vedia vysantit a vyjasit ludi na svojich turne, ci festakoch.
@tasha5 neprezradim, lebo nemam oblubeneho interpreta.
-
Ale napriklad Adam Grahn (Royal Republic) by na tu otazku vhodny nebol, nakolko Royal Republic nepatri k dinosaurom nakolko maju za sebou len dve studiove albumy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Trebárs názor na Dänikena a podobne
ale sam neviem co by som sa spytal... aj keby som si mal pripravit nejake otazky tak viem, ze ked uz by slo na lamanie chleba tak by som sa spytal nieco uplne ine
If I were to interview my bias
Me:
Me:
Me:
Me:
Bias: Hey, are you still breathing?
@3
A Björk by som sa opýtala, či mi povie po anglicky rozprávku na dobrú noc.
-
Ale napriklad Adam Grahn (Royal Republic) by na tu otazku vhodny nebol, nakolko Royal Republic nepatri k dinosaurom nakolko maju za sebou len dve studiove albumy.
či ma zoberie do kapely
či si ma zoberie domov
a ostatné podla jeho odpovedí....
- Existujú illumináti?
- Hráš niekedy na playback?
- Páčia sa ti vlastné pesničky, keď si ich spätne vypočuješ?
- Aký je to pocit, keď si slávny a obdivovaný?
- Koho obdivuješ ty?
Ja viem, že sú to čudné otázky - ale o farbách, zvieratách a tak, sa môžem dočítať aj v časákoch, zvolila by som niečo osobné.