narodil by som sa do zdravo fungujucej a bohatej rodiny, ktora by ma vo vsetkom podporovala a zabezpecila by mi slusny prijem do konca zivota bez toho, aby som musel ist na Vysoku Skolu.. oh yeah!!
nenávidím... :/ fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A aj keď som si určite hovorila, že by som chcela vrátiť čas, nebola by som teraz tu, šťastná a spokojná... Mám všetko čo chcem a aj vďaka veciam, ktoré som ľutovala...
Nič by som nezmenila. Lebo každý zlý okamih, situácia je podnet k niečomu inému v budúcnosti takisto, ako každý obyčajná maličkosť, z ktorej sa neskôr vyvinú dôležité, "veľké veci".
nepodviedol by som bývalú (takú tú veľmi veľmi dávno bývalú, nič aktuálne ). aj keď bohvie či by to teraz bolo lepšie - nechcel by som byť s ňou, moja terajšia priateľka je tá najlepšia aká môže byť ale vrátil by som to späť už len preto, lebo viem ako ju to trápilo, a potom aj mňa, a vôbec to nestálo za to.
alebo by som vrátil späť deň keď som bol v Oblude na koncerte LuŠteLe (čo majú hit Patnáctiny ) a nenajebal by som sa tam tak strašne lebo vtedy to bolo so mnou fakt zlé.
hm ťažké...nechcela by som vrátiť čas, pretože veci sa dejú z nejakého dôvodu a vďaka tomu som teraz taká aká som.
Ale napadá ma jedna vec, že keby sa to nestane čo by bolo teraz, lebo by to komplet zmenilo posledné roky a vlastne vela vecí v mojom zmýšlaní a tak...ale to nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
V období siedmej triedy by som nebola hnusná na maminu a sestru.
Ale, som rada že je to teraz takto ako to je.
a do riti ! nepochopím prečo chcú všetci čas len stále vracať späť, keď ešte ani nevedia, čo ich čaká v budúcnosti!
nenávidím... :/ fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod fod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A aj keď som si určite hovorila, že by som chcela vrátiť čas, nebola by som teraz tu, šťastná a spokojná... Mám všetko čo chcem a aj vďaka veciam, ktoré som ľutovala...
@tasteofrainbow preco sem davas link na moju webku?
alebo by som vrátil späť deň keď som bol v Oblude na koncerte LuŠteLe (čo majú hit Patnáctiny ) a nenajebal by som sa tam tak strašne lebo vtedy to bolo so mnou fakt zlé.
Ale napadá ma jedna vec, že keby sa to nestane čo by bolo teraz, lebo by to komplet zmenilo posledné roky a vlastne vela vecí v mojom zmýšlaní a tak...ale to nechcem
Košickému samosprávnemu kraju to je úplne jedno či doštudujem alebo nie. Hlavne že si myslia že dobre urobili že nás zrušili.