@james144 lacne? ja by som povedal ze skor predrazene, na to ake su oba stare.
colt1911 @djdaniels ..jojo, diky moc ..ja som prave pocul o tych dvojlitroch, ze sa casto kazia ale nevedel som o co sa jedna. No nakoniec to vyzera tak, ze sa dovezie nieco zo zahranicia..aj ked cena za dovoz a prepis vyjde na dost draho, stale je tam vacsi vyber, a tie auta su v lepsom stave. myslite ze sa prepis aj dovoz ..proste vsetky veci okolo toho zmestia do 1000e?
no za ten peniaz by som bol ochotný kúpiť radšej vyhrkané S-ko na plyn - motýľa ... enormné pohodlie a pocit, vyšší servis no aj enormne lepší spánok bez pomyslenia že mi ho niekto vyrabuje nebodaj ukradne ako VW group a keby mi odišiel vzduch no tak čo svet sa nezblázni dám 2000 eur a zasa na čas pokoj kým nedrbne automat no a potom drb 2000 ďaľších a kým sa nevysomári niečo tak by som si užíval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ta audi ma tie najhorsie 2,0tdi co boli. a este k tomu ta kolotocarska uprava, hnus....u mna nikdy.
colt1911 @djdaniels ..jojo, diky moc ..ja som prave pocul o tych dvojlitroch, ze sa casto kazia ale nevedel som o co sa jedna. No nakoniec to vyzera tak, ze sa dovezie nieco zo zahranicia..aj ked cena za dovoz a prepis vyjde na dost draho, stale je tam vacsi vyber, a tie auta su v lepsom stave. myslite ze sa prepis aj dovoz ..proste vsetky veci okolo toho zmestia do 1000e?