z toho co vidim okolo vacsina su tuctovky a este aj jebnute, ja som rada takto.. nepotrebujem sa ist ozierat ako vacsina, drogovat ako vacsina, vobec sa o seba nestarat ako vacsina.. ja sa mam rada (ale az potom ako si vyzehlim vlasy)
Tak konkrétne na ľavo a pravorukosť by som bola radšej patrila k väčšine. To si nevieš predstaviť, ako neskutočne ma to serie, že proste nemôžem písať kaligrafickým písmom, pretože to je štylisticky vytvorené pre držanie pierka v pravej ruke a keď to píšeš ľavou, sú všetky ťahy zrezané do opačnej strany a vôbec to nevyzerá dobre ..
@2 presne a okrem toho to neposkytuje kvalitatívnu výhodu (skôr len nevýhodu, lebo si po sebe rozmazávaš písmo), takže prečo chcieť v tomto prípade patriť k menšine?
A otázka je blbo položená, čo sú menšiny a čo väčšiny? Lebo aj Rómovia alebo slepci alebo vozíčkári sú menšiny. Menšina neznamená automaticky nejakú nadradenú superrasu cool a originálnych ľudí
Ja osobne, keby som si mohla vybrať, tak si proste nevyberám. Robím si svoje a niekde som v menšine, niekde vo väčšine, možno by som niekde chcela byť viac originálna a niekde zase viac zapadnúť, ale nejdem automaticky s davom, nejdem automaticky proti nemu a považujem to za rozumné.
vždy podľa toho, čo mne vyhovuje, čo sa mi páči, čo je pre mňa lepšie. určite sa nebudem rozhdoovať na základe toho, či potom budem cool alebo či sa mi nebudú ľudia vysmievať.
Inak, mám to brať tak, že vy menšinoví si napríklad strkáte do análu rôzne predmety? Bolo by to predsa iste lepšie ako väčšinový prístup, nie? ... Neviem, teraz som na pochybách
@tunidlo ...Oni to maju prespekulovane... Zvysia svoju populaciu o 30% za par rokov a cast sa presunie do ineho statu... Tak su stale relativne mensina oproti starousadlikom...
No vzdy je ich dost na to aby mohli sikanovat vacsinu
som lavak,cize patrim k mensine,cize som hrdy nato,lebo lavaci su aj zvecsa talentovanejsi a mudrejsi,cize asi tak.a takisto mam zelene oci(zvecsa maju modre a este viac hnede)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Písať viem aj pravou , takže keby som chcel byť trápny tak sa môžem smiať ja pravákom že majú len jednu paprču
/ako keby si to ľaváci dobrovoľne vybrali/
Cigani na to prisli v celku intuitivne a aj ked ich je stale viac, aj tak vyskakuju a ohanaju sa pravami mensin
A otázka je blbo položená, čo sú menšiny a čo väčšiny? Lebo aj Rómovia alebo slepci alebo vozíčkári sú menšiny. Menšina neznamená automaticky nejakú nadradenú superrasu cool a originálnych ľudí
Ja osobne, keby som si mohla vybrať, tak si proste nevyberám. Robím si svoje a niekde som v menšine, niekde vo väčšine, možno by som niekde chcela byť viac originálna a niekde zase viac zapadnúť, ale nejdem automaticky s davom, nejdem automaticky proti nemu a považujem to za rozumné.
Ono na Slovensku som v menšine dajme tomu aj ako žena, prirodzená blondína, astigmatička či jedináčik, a je mi to dosť u vonkajších rodidiel.
A tá väčšina to kedy zistí, keď je stále väčšinou?
No vzdy je ich dost na to aby mohli sikanovat vacsinu