nechcem tým povedať, že som nejaká kariéristka alebo čo. no tak či tak, vydať sa nechcem. a kebyže sa aj vydám a mala by som sa kvôli rodine vzdať svojej práce, tak som si istá, že by som čoskoro príliš zakrnela. potrebujem činnosť, najmä tvorivú a nemôžem sa nechať uzavrieť v stereotype.
podla mna je rodina o moc dolezitejsia pretoze tu nikdy nestratis kariera sa ti moze smahom ruky zmenit na jednu katastrofu cize u mna vyhrava na plnej ciare jednoznacne RODINA...
rodina,ale nie za cenu práce...nie kariéry,práce...jednoducho,pri deťoch chcem aj pracovať...2 roky najmenej s dieťatom...zato práca nestojí,ale potom...kolektív,nové veci,poznania,to stojí zato...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak by sa jednalo o to, že by ostala priateľka tehotná....tak jednoznačne rodina....to ale nehrozí....
ak by sa jednalo o to, že nájdem si dievča a po roku....dvoch sa bude chcieť vydávať...tak by som si vybral kariéru...
ak by išlo o to, že by som mal ostať nablízku rodine, lebo by ma potrebovali.....tak by som voli rodinu pred kariérou....
je veľa situácií v živote.....a veľa riešení.....
a ak to rodina nepochopí tak skončí tak ako to spomenula @krutafunebracka
nikdy som nesnívala,že budem robiť,to,alebo ono,ale snívala som,že budem mať rodinu a hlavne deti.
som trápna,staromódna,obmedzená?
nemyslím.
jednoducho je pre mňa prednejšia rodina ako to,akú prácu budem robiť.