m...chlap, s hudobným sluchom, vytrénovanými krčnými svalmi a dlhými vlasami a bradou, aj v skupine by mohol hrať, neviem presne ktorý, ale viem z ktorých asi by som si vyberala možno podľa toho ktorý z nich má najkrajšiu frajerku
len sa obávam že by sa mi potom nechcelo byť zase ja
A asi by som.. si priala byť niekým, kto to má odo mňa asi oveľa horšie. Žiť v cudzom tele a nezabiť ho by bola prvá výzva. Skúsiť si, čo je naozaj tvrdý chleba, tá druhá. A azda skúsenosti, ktoré by ma dokázali podržať, keby som bola zase sebou a myslela si, že mi je nahovno.
fuh.....milujem svoj život takže meniť by som nechcela....ale skúsiť si....nejakej slávnej osobnosti ...na pár dní ...konkrétne neviem...možno nejakej herečky
fakticky mi nenapadol nikto konkrétny, koho život by ma nejak extra priťahoval. Ale vyskúšal by som si rád aké to je napr. byť "za vodou" a môcť si kúpiť a zaplatiť čo mi len napadne..
Radšej nikým, lebo keďže si nenapísala podmienky, každý človek má niečo, čo ho trápi alebo má v živote niečo negatívne, tak radšej sa budem vysporadúvať so svojimi negatívnymi vecami, lepšie ich znesiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a konkretne momentalne by to bol frajer, aby som pochopila co sa mu prehana hlavou.
len sa obávam že by sa mi potom nechcelo byť zase ja
Chris Barnes
Alebo nejaký profesionálny plavec vo freestyle