keďže by som si svoj cestovateľský sen asi už dnes nestihla splniť, všetky svoje peniaze by som darovala zvieratám v útulku alebo niečo podobné, jedla by som svoje najobľúbenejšie jedlá, so svojou rodinou a kamarátmi by som zaspomínala a prehodnotila celý svoj život, fajne by som si zasúložila, vyznala by som lásku/veľké sympatie ľuďom, ktorí to nevedia a.. všetkým by som sa poďakovala, že pri mne boli aj najpriek mojej extrémnej náladovosti.
Tak nepovedala by som to nikomu. Ale vďaka @greenteawithhoney by som nezabudla na závet, ktorý síce neviem, načo by mi bol, ale tak spísala by som ho. Tatinovi by som kúpila letenku do Kanady. Kamarátke by som poslala list, aby došiel až po mojej smrti, kam by som napísala, že nech ma spopolnia a nech vydá knihu. Išla by som za babkou, snažila sa nerevať, ale to by asi nešlo. Aj za jednou, aj za druhou. Zahrala by som sa s jednou kanastu. A hlavne tatinovi by som napísala list, ktorý by tiež prišiel až po mojej smrti.
Ale toto celé je dúfam nereálne. Nechcem vedieť, kedy zomriem.
rozlúčila sa s tými čo mi na nich záleží, minula všetky peniaze čo mám pre najbližších, dobre sa najedla, dobre sa zhúlila a vyšukala by som si mozog, nech mi je jedno že je to ten posledný deň
Namozem nic robit inak... to co tu chcu vsetci ostatni ze sex tak to by som musel niekoho znásilniť a to fakt nemám v povahe a nedokázal by som to.
Asi by som niečo napísal. Čo si myslím, cítim atď. Alebo zosumarizoval čo si pamätám zo života. Zahral si najoblubenejsie hry, rozlucil sa s vecami ktore mam rad. Napisal nejaky status na Facebook... to by všetci čumeli, že niekto pridáva na nastenku čo si myslí a nie len zdiela sprostosti alebo chatuje si v messengeri...
@wistingher prečo hneď znásilniť? :S veď by si si mohol zaplatiť nejakú luxusnú spoločníčku nech by stála kolko chcela, keď peniaze ti budú už potom nanič
Pri mojom šťastí by som zrejme bola v robote, pretože by som nedokázala len tak povedať, že neprídem, potom by som napísala odkaz frajerovi, ktorému by som povedala, ako veľmi ho ľúbim, nechala by som odkaz aj ostatným a potom všetky moje peniaze by som poslala staršej sestre, aby si mohli kúpiť niečo do nového domčeka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale toto celé je dúfam nereálne. Nechcem vedieť, kedy zomriem.
Asi by som niečo napísal. Čo si myslím, cítim atď. Alebo zosumarizoval čo si pamätám zo života. Zahral si najoblubenejsie hry, rozlucil sa s vecami ktore mam rad. Napisal nejaky status na Facebook... to by všetci čumeli, že niekto pridáva na nastenku čo si myslí a nie len zdiela sprostosti alebo chatuje si v messengeri...
Nič špeciálne poton tie štandardné veci...