Je to dosť hlúpe riešiť nejaké osobné veci cez televíziu...keď mi niekto chýba,tak sa mu snažím ozvať sám alebo ho sám skontaktovať...nie cez televíziu,príde mi to ako riadne hlúpy nápad
Nuž, teoreticky by prichádzali do úvahy asi tak traja ľudia ale...neviem, či by sa na to reálne dali. Takže by som bola dósť prekvapená z takého niečoho. A myslím, že to pozvanie by som neprijala ale rada by som sa s tým, kto ma pozval, stretla v súkromí, mimo kamier.
mne sa to proste nemoze stat ! fakt neni nikto taky kto by to urobil , nikomu som nejak extra nepomohol ani neublizil a ty co ublizili mne su kkti ktory nikdy nedostanu rozum , no a nikoho odniekial z daleka nepoznam ani nic podobne ... a keby sa mi to predsa len stalo co je teda na 100 % nerealne ale tak dajme tomu ze sa to stane tak by som na to neprisiel kto to je ani za rok
sanca je, ale ci by sa mi chcelo ist do relacie co sleduju snad vsetci dochodci je uz druha vec a su aj ludia ktorym by som tu stenu neodsunula, len sa bojim ze by som ich potom stretla niekde na chodbe v tom studiu takze by som tam ani nesla
akurát po rokoch som si túto reláciu v nedeľu pozrela s tetou a zase sa k nej chystám v nedeľu, takže si pozrieme s krupicou na jazyku; keby sa to mne stalo, hneď by som tipovala z vlastnej rodiny jednu osobu, ale keby som si mala vybrať, či by sa to malo stať alebo nie, najskôr nie, pre každý prípad v sebe nepestujem už žiadny názor na túto osobu, no nepotešilo by ma, ak by ma k tomu donútili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a sakra...
Ale tak reálna odpoveď = možno otec
Lebo ten by nevedel, či s ním chcem hovoriť a je dostatočne zbabelý na to, aby prišiel osobne.
Takže by možno využil telku.
a do takej debilnej relácie by ma nikto nedostal...
Ale ide o to, či by ste mali šajn, keby sa niečo také stalo
Inak súhlasím, že to nie je dobrý spôsob, ako riešiť súkromie (vytiahnuť ho na verejnosť a robiť zo seba šaška )
ja by som sa nenechala emocionálne znásilniť............to nie
ale raz ked budem mat cely zivot na haku tak tam pozvem maya (ano, este toho ypsilonoveho).
Ako mne nevadí, že k tomu niekto pripíše osobný názor na reláciu, len aby to spätne nevyzeralo, že ja ju propagujem.
Niektorí ludia sú domýslaví, preto som to skomentoval hlavne.