tak urcite by nma zaujimal dovod, ale zeby som mu prestala verit alebo sa nasrat? hlavny by bol ten dovod... a mozno by som ho/ju pocas pisania spoznala...
@antifunebracka - hmm, to sa mi stalo, len nie s kamarátkou, ale s holkou, snažila sa ma z toho alter-ega zbaliť, a keď mala pocit že sa jej to podarilo tak z toho bol strašný škandál
ale keby mi tak napísal(a) kamarát(ka), tak by som asi nemal dôvod to nejak riešiť.
@midnight mna raz kamoska cez icq zo svojho normalneho nicku presviedcala, aka je nadrzana a ze ju mam pretiahnut. polhodinu som si z nej robil srandu, potom som tomu konecne uveril, bo nedala pokoj, zacal som riesit podrobnosti a nakoniec z nej vypadlo, ze si len robila haluz a ze som ju sklamal, ze by som sa vyspal s niekym, s kym nechodim... zeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ono sa to môže niekedy vypomstiť...
ale keby mi tak napísal(a) kamarát(ka), tak by som asi nemal dôvod to nejak riešiť.