len ak nahradíme slovo rande slovom stretnutie (v slovenčine znie pre mňa rande príliš tak... zaväzujúco. Stretnutie môže byť aj obyč. priateľské). Šla by som. Oh, veď ja idem.
zatím som na niečom takom ako "rande" nemal možnosť byť.....keď tak nad tým uvažujem, tak som mal zatiaľ možnosť ísť akurát na dozvuky......triedne výlety boli pre mňa tabu a tak......zo školy domov a ani za nehnúť.....díky rodičia........a preto sa už neviem dočkať BA/TT
ale inak za normálnych okolností.....bez problémov
som u kamaráta na priateľskej návšteve, nechce sa mi česať ani prezliekať z teplákov ani nikde okrem obchodu na doplnenie zásob piva ísť, a tam som vlastne už bola.
@molline akože nie že by mi doma dačo chýbalo.....od pc, cez mobil, net, a všetky tieto veci mám zabezpečené, to zase nie.....akurát ma štve že ani na brigády ma nepustia si zarobiť :/ ale ako oco je v pohode, len mama je taká no a oco sa s ňou nechce nejak hádať, lebo mama má zdravotné problémy (cukrovku a vieš no....keď sa rozčúli tak sa jej rozkolíše a môže upadnúť do takého stavu, že dovi), ale lezie mi to na nervy no.......ale tak oco mi povedal, že tam v BA/TT si budem môcť behať po žúroch koľko budem chcieť, tzt
Akurát mama dala joke: NEBUDEŠ MÔCŤ CHODIŤ NA BRIGÁDY NA VŠ (sa jej budem pýtať )
na tento týždeň tých rande stačilo, obe dopadli dosť katastrofálne, resp. celý čas som si viedla svoj monológ a napriek stovke položených otázok sa tí chlapci vôbec nechytali a iba na mňa zbožne pozerali ako na svatý obrázok
ani teraz, ani hocikedy inokedy, aj vo chvíli absolútnej nudy... by som nešla s niekým, kto ma furt otravuje so stretnutím, a nedokáže pochopiť opakované NIE
ale keby niekto, kto mi je sympatický, tak pokojne... hocikedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale inak za normálnych okolností.....bez problémov
som asociál!
a hram skyrim a vtedy nekomunikujem
ale tak ake rande myslis?
take obycajne stretnutie abo ze za tym nieco bude viac?
na obe by som siel ale zalezi kto by volal
a k teme, jj aj tak chcem vypadnut z izby. cely den si tu kodim a prdim pod nos uz treba neco ist vymysliet
@molline akože nie že by mi doma dačo chýbalo.....od pc, cez mobil, net, a všetky tieto veci mám zabezpečené, to zase nie.....akurát ma štve že ani na brigády ma nepustia si zarobiť :/ ale ako oco je v pohode, len mama je taká no a oco sa s ňou nechce nejak hádať, lebo mama má zdravotné problémy (cukrovku a vieš no....keď sa rozčúli tak sa jej rozkolíše a môže upadnúť do takého stavu, že dovi), ale lezie mi to na nervy no.......ale tak oco mi povedal, že tam v BA/TT si budem môcť behať po žúroch koľko budem chcieť, tzt
Akurát mama dala joke: NEBUDEŠ MÔCŤ CHODIŤ NA BRIGÁDY NA VŠ (sa jej budem pýtať )
1. aby som mohol pokračovať v tom čo ma baví
2. aby som už konečne vypadol z domu
vlastne čo to trepem, práve vyrážam z domu a idem za dievčaťom, hneď za dvoma vlastne
a aj tak mám tak nahovno náladu že my musel ten niekto mať aspoň tak mech trávy so sebou aby som s ním išla
ale keby niekto, kto mi je sympatický, tak pokojne... hocikedy
ale na rande nechodim, takze ani s nou by som nesiel
z tej teplej postele ma nedostane nik
@greyness také pozvanie sa dá ako odmietnúť? to je rúhanie
@luc.ka ty si konečne zmenila hudbu na webke
teraz uvidíš ako sa ti nahrnú junáci do náručia
až na 1-2 výnimky preferujem možnosť, kedy ma tu nikto neotravuje debilnými správami, takže... budem rada, ak ostane pri terajšom stave
kebyze aspon par zmysluplnych viet clovek prehodi a neni to katastofa tak ok
ale s hocikym isto nie, myslim ze nato je v svete dost vela vrazd a znasilneni