zo zvedavosti asi hej, ale pochybujem, že by ten Jožko, či Janko či ako sa volá chodil až do UK ma pozývať... a na druhej strane pochybujem, že by som ja išiel na SR
asi nie, nakoľko nemám rada pozornosť ľudí a netúžim byť v televízii a naozaj mi príde niekedy aj trápne, riešiť niečo cez médiá, keby sa to dalo aj bez nich.
ale ak by som napríklad vyrastala v domove a vedela, že má môže hľadať napríklad nejaký súrodenec, tak by som to prijala, ale inak mi príde trápne, riešiť takto súkromné veci.
určite nie. aj povedať 2 vety do rádia som odmietla, aj 2 vety do televíznych novín som odmietla, aj fotiť sa som ochotná iba ak som na to psychicky pripravená, takže do telky by ma nikto nedostal. bleah...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Nech je sranda.
ci by som prisiel, to este neviem.
ale, asi nie...
Budúci týždeň si tu veľkú červenú obálku od poštára Janka nevšímaj .
@5 neznášam spomínanie môjho mena vo fórach >.
ale ak by som napríklad vyrastala v domove a vedela, že má môže hľadať napríklad nejaký súrodenec, tak by som to prijala, ale inak mi príde trápne, riešiť takto súkromné veci.
Jasné, že áno. Ten človek by asi vedel, prečo ma pozýva. A keď už nabral toľko odvahy, bolo by maximálne nezdvorilé pozvanie neprijať.