je to na zamyslenie sa lebo SVK armada ztoho co ponuka nie je skoro nic take zaujimave ako u armad inych statov kebyze je otazka ci chcem sluzit bud u :
U.S. Air Force, U.S. Navy alebo u U.S.Army tak by som zvolil US NAVY jedine
@putin slovensko ma vojsko take ake potrebuje..kedze nam nic nehrozi nepotrebujem stale kupovat neaku novu vojensku techniku..ale neviem naco vysvetlujem neakemu ehm..ktory je ajtak silno zaujaty proti slovensku..ked sa nic nepaci tak mozes ist kludne liza rite svojim vysnivanim rusom alebo amíkom
@putin ja im nepotrebujem lizat rit ja sa za rusa povazujem slovaci su jeden primitivny narod kt. nikdy nic nikto nedokazal(cest vinimkam) jj slovaci nikdy silnu armadu nepotrebovali lebo ju v minulosti ochranovali vzdy ine staty.ked sme boli v CSR vyskolovali nas cesi kt boli pripravene chranit nase hranice.Boli sme sucastou varsavskej zmluvy (Rusi) a teraz sme sucastou NATO. Lebo nebyt tychto organizacii pohltili by nas Madari.Proti kt. by bola slovenska armada bezmocna....Slovensko je schopne vykonavat jedine strazne jednotky ale ziadne bojove akcie vecsieho rozsahu nieje sk armada schopna vykonat...bohuzial....pozri sa na CZ armadu ani ona sa nepotrebuje pred nikim branit a na akej je urovni oproti SK armade.....
@exonr ja im nepotrebujem lizat rit ja sa za rusa povazujem slovaci su jeden primitivny narod kt. nikdy nic nikto nedokazal(cest vinimkam) jj slovaci nikdy silnu armadu nepotrebovali lebo ju v minulosti ochranovali vzdy ine staty.ked sme boli v CSR vyskolovali nas cesi kt boli pripravene chranit nase hranice.Boli sme sucastou varsavskej zmluvy (Rusi) a teraz sme sucastou NATO. Lebo nebyt tychto organizacii pohltili by nas Madari.Proti kt. by bola slovenska armada bezmocna....Slovensko je schopne vykonavat jedine strazne jednotky ale ziadne bojove akcie vecsieho rozsahu nieje sk armada schopna vykonat...bohuzial....pozri sa na CZ armadu ani ona sa nepotrebuje pred nikim branit a na akej je urovni oproti SK armade.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
filip
U.S. Air Force, U.S. Navy alebo u U.S.Army tak by som zvolil US NAVY jedine
Letectvo - nikdy som neletela lietadlom a výšok a uzavretých priestorov sa bojím
takže nič iné mi neostáva..