Nechcem zit cely rok v teple, ved aj zima je skvele rocne obdobie a da sa robit velmi vela veci, ktore sa napriklad v lete robit nedaju. A neviem si predstavit oslavovanie Vianoc alebo Noveho roku ked je vonku 25 stupnov... A bez snehu.
milujem horúčavy. aj keby som sa mala od tepla plaziť po zemy s vyplazeným jazykom aj tak to milujem!!! no aj keď pravdu povediac, na Slvensku to nemusím.... takže presťahovať, ale k moru!
ja by som sa najradšej na doživotie nasťahovala do zimných krajom a žila v symbióze so sobmi a kodiakmi, ako bola niekde na nejakej debilnej pláži s minión turistami. nie díky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nechcem zit cely rok v teple, ved aj zima je skvele rocne obdobie a da sa robit velmi vela veci, ktore sa napriklad v lete robit nedaju. A neviem si predstavit oslavovanie Vianoc alebo Noveho roku ked je vonku 25 stupnov... A bez snehu.
ale k teme - nie, neprestahovala by som sa. zima sice pre mna nie je naj, ale mam ju rada. uz sa neviem dockat, kedy vytiahnem lyze