@bluepanter ja nepečiem, to oni... ja degustujem po oficiálnom degustovaní, ty to môžeš dojesť, ak ti ostane (a už som ti jednu poslala, ale ak ideš, tak dobrú - a rátaj ovečky )
@cocca-cola je to az trapne...proste niekto sa ta opyta nieco uplne nerealne.."keby mas peniaze, aku sutaz by si usporiadala..." a ty zadres ako by si to detickam dala...och joj...kolko lasky...
@66janica6 prosím ťa vysvetli mi pointu v tvojom komente, lebo čítam ho hodne dlho a stále som ju nenašla. Čo riešiš? Tak ako jeho úmysel s tými majstrovstvami je nereálny tak aj môj je /bohužial/ nereálny.
Mám svoje dôvody prečo by to tam šlo, ale to ty zjavne nikdy ako zdravý človek nepochopíš.
@cocca-cola pozastavuj sa co na tom nechapes? proste nemam rada ludi ktori sa pretvaruju. pri kazdej prilezitosti sa tvaria strasne svato a ako radi by vsetky peniaze sveta venovali deturencom na charitu
xtreme game programming, časový limit by bol týždeň, a zadanie by bolo originálny gameplay, hodnotila by sa originalita herných princípov a ich zábavnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@snehovavlocka
Mám svoje dôvody prečo by to tam šlo, ale to ty zjavne nikdy ako zdravý človek nepochopíš.
Pozastavujem sa, ale vážne
neviem v com majstrovstva, sveta, vsetky dobre discipliny vychtali vo vrbovom tych uz neprekonam
Ale zrejme by som sa zbalil a het,preč z tejto zeme.Smer Helinky,Bergen,alebo Soči.Na letisku by som sa rozhodol