no ...vidím že som nenáročný a trošku vyčnievam z radu .... u mňa to je jasné ....Toyota Land Cruiser ... po ničom inom netúžim a dokonca nemám ani konkrétny model , lebo oni sú všetky dobré ... či 70 , 80, 90 to je jedno , no najlepšia by bola asi 80-tka ... to má dobrý pomer terénne schopnosti/ pohodlie ... samozrejme by mala mať určité úpravy ale to sa dá zabezpečiť
@iwushica ...Hummer H1 ? a to čo ťa na ňom tak upútalo
@iwushica vieš len už je to tak otrepané až to pekné neni, raz to videli v telke a už všade vypisujú že chcú eleonor mne to príde trápne.. auto chcem preto ako jazdí, vyzerá a nie že je vo filme...
Nebudem dávať nijakú konkrétnu značku,lebo viem, že také auto ani neexistuje, ale keby vedelo lietať vo vzduchu, dalo by aspoň 500km/h, nežralo by benzín ani nič podobné a bolo by šetrné k životnému prostrediu, tak také by som si kúpil 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Na mieste by som sa hodil o zem keby mi niekto daruje takéto auto.
Kokooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos!!!!! ♥
toto chcem...
ale kebyže si mám vybrať, tak si vyberiem to najdrahšie na svete nech ho môžem dobre spenažiť a kúpiť 5takých range roverov
alebo
Čiže Chevy Impala '67 verzus Ford Mustang '68
Chcem, strašne chcem.
Alebo
len také!!!♥♥♥
čakám na sponzora.
a deti prosim netraposte tu s Eleonor, viete o tom hovno co je to za auto, by ste do toho ani sadnut nevedeli
najdi si chlapca z benzinky (mozu byt aj ty co umyvaju okna) a o krmivo mas postarane
@iwushica ...Hummer H1 ? a to čo ťa na ňom tak upútalo
ňu
ALEBO
no.. myslim si že takýto obyčajny hummer by mi mohol postačiť
Europska sila ! ale v inej farbe
co uz nebyt toho serialu nezamilujem si ho
a na druhom mieste
» www.product-reviews.net/2011/04/17/chry...
bude doma o chvilu
» static.cargurus.com/images/site/200...