2. Rok-dva starý a jazdený bike, ktorý ak by bol nový stál by dvojnásobok. Parametrovo je určite lepší ale je na ňom vidieť škrabance a pravdepodobne bude treba aj niečo poopravovať(brzdy).
podla celkom cerstvej skusenosti opravy bikov a tie rutinne "prehliadky" byvaju strasne drahe, takze asi by som volila novy. a nie som zase taky maniak aby som potrebovala neviem aky parametrovo najsuper bicykel. ide mi o to, ze ten ojazdeny uz ma asi vacsiu pravdepodobnost ze sa nieco pokazi a bude treba znova a znova a znova investovat.
Snažil by som sa vypočítať, ako sa to celé prejaví na komforte, ale hlavne dĺžke budúceho používania.
Ak by som predpokladal, že ten nový vydrží dlhšie ako ten jazdený a ten jazdený by nemal nejaké úžasné features, ktorými by ma presvedčil, nemal by som dôvod kupovať nový.
Ak by som veril, že ten jazdený vydrží o dosť dlhšie ako nový, určite by som bral jazdený.
keďže na biku si viem opraviť a nastaviť tak 85% komponentov tak by som určite zobral používaný samozrejme že by som si ho šiel obzrieť či je naozaj v dobrom stave, zodpovedajúcom najazdeným kilometrom a veku
aj keď tento čo mám teraz som kupoval nový, ale v tej dobe som ani netušil ako odvzdušniť hydry
asi skôr lepší jazdený, ak nie je v dezolátnom stave, to "oservisuješ" a nastavíš aj sám... maximálne nové duše alebo brzdové lanká (ak to nemá kotúčové abo jaké), to nejde bohvieako do peňazí, škrabance by ma nezaujímali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a inak jazdeny..na co by mi bol novy? to nie je mobil, ze sa pokazi
Ak by som predpokladal, že ten nový vydrží dlhšie ako ten jazdený a ten jazdený by nemal nejaké úžasné features, ktorými by ma presvedčil, nemal by som dôvod kupovať nový.
Ak by som veril, že ten jazdený vydrží o dosť dlhšie ako nový, určite by som bral jazdený.
aj keď tento čo mám teraz som kupoval nový, ale v tej dobe som ani netušil ako odvzdušniť hydry