@mielikki , no ale toto by si mi priala, mne takemu zlatemu filipkovi, hadov sa bojim najviac, ani potkani a ženy mi nerobia take problemi........filip
Ako brigadu? No podla toho, kolko € by som este dostala pomimo, za "pracu". Ale mozno sa na nieco take aj chystam toto leto, na tyzden robit lektorku do PC tabora - vysvetlit detickam, ze v pocitaci sa okrem chatovania a hier daju kreslit aj obrazky, juuu .
zalezi od okolnosti, keby na tom tabore boli decka do 6-13 rokov, asi sotva... ale ked uz ma niekto chut na mna minat peniaze, tak nech mi ich da na ruku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ale asi by som šla aj bez toho, že budem predávať detské sietnice na čiernom trhu, I suppose
filip
filip
A pytón je také prítulné zvieratko... keď si ťa raz pritúli, už ťa nepustí
filip
Ja by som šiel, mám super výchovné metódy, ale tak asi by som si tam neoddýchol.
Milujem tábory aj deti
Na tábory chodím už 8 rokov,takže som si na nich zvykla
Ja som mala najväčší problém s tým,že ma otravovali.
Ale keď majú program tak je to super.Lenže niekedy je ťažké vytvoriť program,ktorý ich všetkých zabaví a vždy sú tam tí čo nie sú moc kolektívny.
A tomu sa musíš venovať alebo mu strčiť do ruky nejakú knihu,hru,zvieratko
Na táboroch s tým problém nemáme lebo aj keď je nejaké dieťa také,že s nezapája tak neskôr ho chytí tá súťaživosť,poraziť nepriateľov
Inak,ja tam chodím tiež ako decko,takže neviem či som to vystihla
Možno.Ale niekedy je program na tábore lepší ako notebook
@lafraisee