za prve.. by som si kupil listok na bus na vychod..
za druhe.. uniesol by som jedneho cloveka
za tretie.. zdrhli by sme niekam dalej na vychod /ona vie kam/
za stvrte.. potom by sme sa presunuli az na N.Z.
za piate.. v septembri by sme boli spaet, obaja v skole.. peniaze by sa investovali cast z nich by som niekam venoval a nasim by som zaplatil dovolenku ich snov..
za sieste.. myslim, ze by to pokracovalo autom
za siedme.. vylet do Liverpoolu zo vsetkym vsudy a samozrejme prehliadka anfieldu kym este je*
jaaaa by som si kupil same zbytočnosti ...notebook(€650), poriadne PC(€800), dake autičko(€30´000), motorku(€15´000), mozno byt/v centre BA/(€500´000) ...vykupil polovicu apple somarin (ipody, iphon, macbooky, imacy, apletv.../€8´500/)...oblečeniee (€netrufam si odhadnut ...a dalsie a dalsie zbytočnosti...a možno by som cestoval..anglicko, australia, us and a, japonsko, rusko, francuzsko, taliansko, španielsko...
Asi by som kupil zopar bytov, ktore by dal do podnajmu, nech by mi to vynasalo aspon tych 3000eur/mesiac, nejaky dom, auto a moju sochu z mramoru v zivotnej velkosti
vytvoril nejaku firmu, ktora by mi zarabala a isiel zit niekde, kde by som sa citil dobre...ak by neskor bolo penazi z firmy a tak asi by som sa snazil pomoct ludom, ktory to potrebuju ale aj chcu...
momentalne ? investoval by som do nehnutelnosti... ich ceny uz nikdy nebudu nizsie ako teraz pocas krizi a ta prejde takze peniazky by sa mi pekne rozrastli .... dovolenky mozem srat akurat jednemu kamosovi by som zasolil rekreacne liecenie lebo ho potrebuje a nema na neho viac menej ja ten 1000 000 eur skor ci neskor aj tak budem mat takze to je uplne jedno ci vyhram alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale spalil by som ich
jasne ze by som konecne odtalto uz vypadol
kúpila by som si byt v centre, BMW m6 cabriolet, nový notebook, išla by som na pár týždňov so sestrou na Ibizu poriadne sa zabaviť,...
a keby ich mám ak sa to už nedozviete
za prve.. by som si kupil listok na bus na vychod..
za druhe.. uniesol by som jedneho cloveka
za tretie.. zdrhli by sme niekam dalej na vychod /ona vie kam/
za stvrte.. potom by sme sa presunuli az na N.Z.
za piate.. v septembri by sme boli spaet, obaja v skole.. peniaze by sa investovali cast z nich by som niekam venoval a nasim by som zaplatil dovolenku ich snov..
za sieste.. myslim, ze by to pokracovalo autom
za siedme.. vylet do Liverpoolu zo vsetkym vsudy a samozrejme prehliadka anfieldu kym este je*
--
* pre tych co nevedia o com tocim, kaslite na to
@holyknight LOL ..(ale, som za slight_smile:
jaaaa by som si kupil same zbytočnosti ...notebook(€650), poriadne PC(€800), dake autičko(€30´000), motorku(€15´000), mozno byt/v centre BA/(€500´000) ...vykupil polovicu apple somarin (ipody, iphon, macbooky, imacy, apletv.../€8´500/)...oblečeniee (€netrufam si odhadnut ...a dalsie a dalsie zbytočnosti...a možno by som cestoval..anglicko, australia, us and a, japonsko, rusko, francuzsko, taliansko, španielsko...
...
lebo ti nejaky cicík napise ze je to trapne?
kludne kukaj
nie si chlap tak tomu nepochopíš, im sa proste nedá odolať...