Vidim... Zas vas jest tu po chuji. Jak minue. Aj tak z toho chuj. No co?
@hawran Ta dobre, idzem ce dojebac... Len perši zahulim. Chuju jeden. Neboj še, zahuliš doraz. Ty taky gazda, jak na piči brazda. Pouciraj še, bo pociš chujoviny.
Oh, idem še vyšrac, bo mne kruci, kruci mne po bruchu. Nevytrimem kolom tebe. Ani piči dlhše.
@pietro93 hlupucky si ty, ked merias inteligenciu podla toho ci poznam nejake irelevantne narecie alebo nie... ja som to este nikdy nepocula a ani trochu ma to netrapi
Mimochodom 99% ludi (okrem deti a retardovanych) to pozna.... Ved je to nroamlne. Aj my vychodniari vieme ako rozpravaju zahoraci, stredoslovaci a pod.
Pokial TY patris do toho ostatneho percenta, nemas MNE co vytykat hlupost..
samozrejme ze je pre MNA irelevantne... ja ti kaslem na to ze sa tak rozprava kdesi na vychode... myslis ze JA sa tym potrebujem nejak zaoberat?...ked cestujem tak vzdy len na zapad abo juh...ty si skisni kde chces
pre mna to nieje normalne moj zlaty kedze som zo ziliny...daj mi dovod poznat to... ja hovorim spisovne (mam svoj slang to je vsetko)
hlupost ti vytykam uz z vyssie uvedeneho dovodu... nazves ma hlupou lebo tomu trkotaniu nerozumiem?? ci len tak sa nudis a potrebujes sa hadat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
teším sa na ďalšie ankety!
@empire23
@hawran Ta dobre, idzem ce dojebac... Len perši zahulim. Chuju jeden. Neboj še, zahuliš doraz. Ty taky gazda, jak na piči brazda. Pouciraj še, bo pociš chujoviny.
Oh, idem še vyšrac, bo mne kruci, kruci mne po bruchu. Nevytrimem kolom tebe. Ani piči dlhše.
Som z východu a nárečie neovládam ani mu nerozumiem, rovnako ako 90 percent ľudí v mojom okolí, či je to na škodu, alebo nie, to je už vedľajšie.
Mimochodom 99% ludi (okrem deti a retardovanych) to pozna.... Ved je to nroamlne. Aj my vychodniari vieme ako rozpravaju zahoraci, stredoslovaci a pod.
Pokial TY patris do toho ostatneho percenta, nemas MNE co vytykat hlupost..
pre mna to nieje normalne moj zlaty kedze som zo ziliny...daj mi dovod poznat to... ja hovorim spisovne (mam svoj slang to je vsetko)
hlupost ti vytykam uz z vyssie uvedeneho dovodu... nazves ma hlupou lebo tomu trkotaniu nerozumiem?? ci len tak sa nudis a potrebujes sa hadat
Až še mi oči pocešili