už dlho pozorujem že pri väčšine rozhovorov chlap-ženská chlalani točia buď o tom ako niekoho mlátili, ako niekoho videli niekoho mlátiť alebo o tom kde a kedy sa ožrali pri tom ťažko z vašich výrazov vyčítať či vás to zauj
Fajn, keď niekto povie nejakú vtipnú príhodu ktorá sa mu stala keď sa opil. OK, keď je to raz za čas... ale nenávidím, ak sa niekto ožiera pravidelne každý piatok sobotu, alebo keď je to nejaká skupinka 15 a menej ročných dievčat, ktoré majú potom potrebu celému svetu hovoriť ako strašne sa opili, a čo všetko spravili, a pripadajú si istým spôsobom zaujímave...
pýtal si sa na chlap-žena, a pravdupovediac, ak mi dotyčný vykladá o tom s kým sa kedy pobil, a aké zranenia kto komu spôsobil, sorry, tam si hneď spravím názor, a to ani nemusel byť opitý =D celkovo tieto riešenia situácie nemám rada
ako, niektoré tie príhody sú vtipné, čiže nemôžem povedať, že mi to na 100% vždy vadí. ale ak sa to preháňa a ja vidím, že 3/4 si ten dotyčný len zveličil, alebo keď to už počujem po 50ty krát, tak vtedy ma to dosť otravuje a nevenujem tomu pozornosť.
teraz, ak sa taká téma vyskytne, ide iba o nostalgické spomienky chlapcov na časy, keď mali 15 rokov. tak som ochotná to akceptovať
Historky si vypočujem rád pokiaľ to sú historky a celá ich pointa nespočíva v tom, že sa niekto strašne opil. To s tými bitkami to akože absolútne nepotrebuje komentár si myslím.
ACH....fascinuje ma to...ako, fajn, beriem, keď sa niekto potrebuje podeliť o to, ako sa opil a urobil nejaký trapas...ale keď týždeň čo týždeň musím počúvať, koľko toho vypil, koľko toho minul na alkohol a podobne, mám chuť ním potriasť a zakričať "PREBER SA!"...
Ked daky opity, alebo aj triezvy mlady chalan rozprava o tom koho zase zbil a ako sa opil tak je to väcsinou len frajerenie pred babou, aby urobil dojem, ze aky je drsnak Skutocnost je taka ze ma len kecy, ale ozajsnu bitku asi nikdy nezazil. Je to asi ako ked 16 rocny panic rozprava o tom ako spal s 20timi babami. Zo skusenosti viem, ze najväcsi hrdinovia, ktori vas zasypu nadavakami a vyhrazkami o tom ako vas zmlatia väcinou zoberu nohy na plecia len co sa postavite ze si to idete vybavit von
raz vedla mna v divadle sedel parik, chlapec taky nabuchanejsi, slecna celkom sympaticka, zjavne so zaujmom o predstavenie.... jeho to totalne nebavilo a celyyy cas jej tam hovoril presne o takychto veciach, plus pridal nejake pikosky z posilky a tak.... po prestavke sa uz nevratili, tak predpokladam ze ju to jeho rozpravanie zaujalo viac ako predstavenie, ktore bolo mimochodom vydarene
a pokial ide o mna, nie nezaujima ma to, nastastie sa nestretavam s takymi chlapcami.
Ja najviac oblubujem, ako sa chlap snazi zaujat slecnu rozpravanim o tom, kde, ako a kolkokrat sa zgrcal, vystal a podobne.. Osobne sice lubim debaty o telesnych tekutinach, ale ked to pocujem niekde od vedlajsieho stola a vidim nenadsene vyrazy slecien, dusevne facepalmujem.
no comment ..keby začal s tým chalan predo mnou ,tak už v živote sa s ním viac nestretnem --magor --neznášam také sprosté reči a ak by mal vyššie IQ ako 65 ,tak nebude o tom hovoriť ..chorá generácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a najlepšie je, keď ešte hovoria, že "obeť" bola mladšia
alebo keď plánujú chatovačky s bongom a plno fľaškami
normálne sa cítim vinná za takých ľudí..
Faith in this generation restored.
pýtal si sa na chlap-žena, a pravdupovediac, ak mi dotyčný vykladá o tom s kým sa kedy pobil, a aké zranenia kto komu spôsobil, sorry, tam si hneď spravím názor, a to ani nemusel byť opitý =D celkovo tieto riešenia situácie nemám rada
teraz, ak sa taká téma vyskytne, ide iba o nostalgické spomienky chlapcov na časy, keď mali 15 rokov. tak som ochotná to akceptovať
for me of course...
...o tých bitkách sa a ni nevyjadrujem...
Ale kedze je to to najkrajsie, co mi kedy povie brat (aj to musi byt trochu napity), od neho to znesiem
a pokial ide o mna, nie nezaujima ma to, nastastie sa nestretavam s takymi chlapcami.
a pokial ide o chlastanie , hulenie atď. ale bez nasilnosti tak je to v poriadku preco by sa o tom nerozpravali ?
no a tie alkoholické príhody sú niekedy zábavné pokiaľ nehovorí len to, ako sa donemoty opil..