3. A áno budem hlasovať. Prečo by mal byť úradný jazyk aj tá ugrofínska hatlanina? Tak to rovno vyhlásme aj češtinu, polštinu, ukrajičinu a možno aj tie neidentifikovatlne zvuky od našich tmavších spoluobčanov....
4. Celú súčastnú koaláciu na čele so Sulíkom a tou blondavou hnusnou tetou...by som postavil k múru a postrielal
@puco90 ano presne toto....neviem či je nejaký značný mozgový deficit...alebo potrebuje vsade vsunúť "ž"...ale keby veeelmi chcel, rád ho vyšetrím v rámci logopédie.....lopatou po hlave, tou ktoru tak hlada...
Skor by som rozumel so zatvorenymi očami hlucho-nememu ako tomuto obojživelníkovi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
co ty chces a ako menit prosimta ?
» spravy.pravda.sk/sns-zbiera-podp...
2. Zatiaľ ešte len prebieha petícia
3. A áno budem hlasovať. Prečo by mal byť úradný jazyk aj tá ugrofínska hatlanina? Tak to rovno vyhlásme aj češtinu, polštinu, ukrajičinu a možno aj tie neidentifikovatlne zvuky od našich tmavších spoluobčanov....
4. Celú súčastnú koaláciu na čele so Sulíkom a tou blondavou hnusnou tetou...by som postavil k múru a postrielal
"neidentifikovatlne zvuky od našich tmavších spoluobčanov...."
myslíš ako toto?
Skor by som rozumel so zatvorenymi očami hlucho-nememu ako tomuto obojživelníkovi...
@obsadiliminick presne tak k muru !!!