ja:
na prvú odpovedať nejdem to naozaj až na smrtelnej posteli
na druhú .. hlavné mesto niektoreho europskeho štátu (paríž, vieden alebo berlín) bohatý pracujúci rodičia (lóve mwahaha) prosím pekne nech sú to premyšlajúci, aj emocionalne inteligenté bytosti (vedec? podnikateľ? nech majú pre svoju prácu aj zanietenie a nemusím sa na nich pozerať ako sa nechajú ničiť povolaním pre prachy) jedináčik! žiadne delenie o izbu, ale vela bratrancov a sesterníc, ujov tiet etc. rodinné stretka ftw. chcem byť chlap (nie že by sa mi terajší stav nepáčil, len tak na obmenu) ateisti (to je asi jediná vec s ktorou som spokojná už teraz)
chcela by som byt mackou alebo psom u mojej kamaratky.alebo kosatkou v oceane, alebo ninjom...oni sa maju tak dobre a riesia tak jednoduche veci, cely den sa hraju a ja mam povinosti a obcas by som sa nakopala za to ako mi vlastna hlava neda pokoj...ale inak by som bola stastna i s opakovanim tohto zivota no s moznostou vediet o momentalnych rozhodnutiach a nasledne ich pomenit...celkom by ma zaujimala moja momentalna existencia v paraelnych vesmiroch
@c4ssie v zasade si myslim ze domace zvieratka ktorym sa majitelia venuju a miluju ich nemaju tazky zivot, ba az priam existencia za odmenu...ludia tak ako vedia ublizovat vedia milovat a obetovat i to najposlednejsie...a ja by som i bez otazky poradila svojim bliznym a detom to najvseobecnejsie: nech zije naplno, siri a rozdava lasky tolko kolko bude vladat, nech si cti dobrych ludi, a prejavy dobrej vole, nech si uziva kazdu moment v zivote, lebo je sakra kratky, nech bojuje a nestraca nadej ani v najtazsich chvilach lebo ti co na sebe pracuju budu vzdy odmeneny....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja:
na prvú odpovedať nejdem to naozaj až na smrtelnej posteli
na druhú .. hlavné mesto niektoreho europskeho štátu (paríž, vieden alebo berlín) bohatý pracujúci rodičia (lóve mwahaha) prosím pekne nech sú to premyšlajúci, aj emocionalne inteligenté bytosti (vedec? podnikateľ? nech majú pre svoju prácu aj zanietenie a nemusím sa na nich pozerať ako sa nechajú ničiť povolaním pre prachy) jedináčik! žiadne delenie o izbu, ale vela bratrancov a sesterníc, ujov tiet etc. rodinné stretka ftw. chcem byť chlap (nie že by sa mi terajší stav nepáčil, len tak na obmenu) ateisti (to je asi jediná vec s ktorou som spokojná už teraz)
@folikula .. pekne, ty si moju teoretickú otázku rozšírila o to aký živočíšny druh by to bol