tak každý den chodím busom do školy,ale radšej chodím vlakom a v buse sa s nikým nerozprávam, to len vo vlaku s askor vedia ludia prihovoriť, ale niekedy by a fakt aj nemuseli,lebo .....niekorí ludia su fakt otravni a čakám už len kým vystupim
niekedy sa dochodcovia pokusaju o konverzaciu...ja nie som dobra obet, kedze ja som od prirody skor mlcanlivy a s cudzimi ludmi nediskutujem uz vobec..
ja ked cestujem, tak necestujem dlho. ale nemam nutkanie nadvazovat rozhovory s neznamymi ludmi. vacsinou pri cestovani mam mp3ku v usiach, alebo knihu v ruke. alebo len rozmyslam. takze mi nerozpravanie celkom vyhovuje. ale ak sa obcas najde nejaky zhovorcivy jedinec, tak, samozrejme, rozpravame sa. niekedy ale dokazu byt ti zhovorcivi jedinci pekne otravni. vtedy ignorujem
ine je, ak cestujem s kamaratmi. to sa urcite rozpravam
moja konverzácia sa obmedzila na pochrapkávanie, poprípade na ospalé:
"uhm, huhm, ďakujem", keď mi niekto podá môj notebook putujúci po autobuse (väčšinou sa učím, zaspím a on mi padne na zem a veselo cestuje) alebo na písanie SMSiek na záchode, keď ma babky o to poprosia, že to nevedia (to je akože cestovná prestávka)
a minule som konverzovala tak, že som sa smiala na Road Runnerovi, čo pozeral môj spolusediaci, tak sa rehotal spolu so mnou. alebo ja s ním?
a ešte som komunikovala s jedným, lebo mi zaplatil batožinu, lebo som ako vždy bola bez prostriedkov.
tak som sa snažila byť milá.
a naposledy ešte tak dva roky dozadu s jedným, keď som si nechtiac vysypala celý obsah tašky na zem a on mi to pozbieral a ja som mu hystericky porozprávala, že som stratená a neviem, čo mám robiť a on mal rád Bjork.
ja sa velmi rada rozpravam so spolucestujucimi, najma vo vlaku, uz pomenej v buse, no a v MHD sa mi vacsinou prihovaraju stari ludia, tak zo slusnosti komunikujem
Keď cestujem vlakom/autobusom, tak si najradšej čítam alebo čumím z okna so slúchatkami v ušiach. Poprípade sa trochu učím. Najideálnejšie je, keď sedím sama, poprípade s niekým neznámym. Ak je to tak tak sa s nikým nerozprávam. Ovšem ak cestuje spolu so mnou nejaký kamarát, kamarátka tak sa očakáva, že bude prebiehať nejaká konverzácia, tak sa teda s dotyčným rozprávam. Nie je mi to moc príjemné, radšej by som sa venovala vyššie spomínaným činnostiam, pretože tú cca polhodinu cesty si chcem užiť jediný kľud počas dňa, ktorý mám. Najhoršie je keď akosi nastane "trápne" ticho... Vtedy mi vloženie slúchatok do uší, poprípade vybratie knihy príde ešte trápnejšie...
ja nemám rada, keď sa s o mnou chcú v autobusoch alebo vlakoch rozprávať. kamaráti môžu, ale iní nie.
v nedeľu večer som sa vracala do tt a taká teta, čo vedľa mňa sedela, mi zrazu začala omakávať zadok a hovorila, že: "Kde je ten bezpečnostný pás" a bolo to fakt nepríjemné
alebo keď som sa vracala z košíc a moji spolusúputníci odbehli do reštauračného vozňa a mojou úlohou bolo strážiť veci a triezvieť, mi taká babička rozprávala o kráse tatier.
ale raz sme sa zoznámili v reštauračnom vozni, keď sme boli cestou na východ na víne s úplne super týpkami, lebo si so mnou chceli zaspievať turistu od vecka
ale vo všeobecnosti, keď cestujem sama, chcem len sedieť, mať v ušiach empétrojku, pospávať a čumieť do okna a otvorenou papulou.
Ale otazku chapem asi skor ako mierenu na neznamych ludi...
Tak nie, s nimi sa nerozpravam a ked zacnu oni, tak vacsinou neviem ako reagovat. Urcite sa nesnazim rozhovor nejak rozvijat, alebo nebodaj zacinat.
Ako je to sice pekne, ze niektori ludia maju taku predstavu, ze vsetci by sa mali na seba navzajom usmievat, rozpravat a ze by bol svet omnoho krajsi atd., no ale ked sa citim v takej polohe neprirodzene, no tak sa asi kvoli tomu nezblaznim, ze?
Ja proste pri cestovaní strácam chuť na rozhovor, radšej slúchadlá do uší, oprieť sa o okno a premýšľať/driemať/ticho sledovať krajinu/mesto naokolo...
Pokiaľ ide o niekoho známeho, tak väčšinou rozpráva on, a ja počúvam. Pokiaľ ide o niekoho známeho, tak sa neodvážim osloviť ho/ju. Takže asi tak Nie som veľmi komunikatívny...
s cudzimi ludmi sa velmi do reci nepustam.. iba ak s niekym koho poznam..ale vseobecne sa nerada rozpravam s niekym v buse..neje mi prijemne ked cudzi ludia pocuvaju o com sa bavime
minule no teda tuším v nedelu to bolo, som išla v buse a jeden taký ujko na mňa strašne civel jak na prízrak, a po chvílke hovorí : to tie boty ste si kúpily pred superstár či po superstár ( dvadsať dierkové Steely ) a ja že pred, a on že : lebo také mala aj taká jedna tam, tá z česka
mám v tom absolútnu záľubu vzhľadom k tomu, že pracujem v buse, tak si zvyknem veľmi často skracovať 24hodinovú nonstop cestu tým, že sa prihovorím niekomu na predných sedadlách, kde sedím aj ja... často sa z toho vyvinie veľmi príjemná komunikácia
to je dobra otazka ale ja som vacsinou v dopr. prostriedkoch ticho hlavne v aute . ale sama neviem preco mna to dako nuti rozmyslat a.. som ticho ale ked niekto zacne tak samozrejme ze odpovedam
Tak včera som stretol týpka, že by ste padali ... bitkár ... učil sa kung-fu.... jeho brat to robí už 19 rokov.... nemá problém trafiť hocičo nejakým ostrím predmetom na veľkú vzdialenosť... rôzne zlomeniny... ludia z dediny... atd.
Ja napríklad dosť rád deptám ludí, s ktorými sa nechcem rozprávať - dostanú len strohé odpovede a keď prichádza chvíla ticha, tak sa len trasú ale celkove sa rád pozhováram...
Tvoje povolanie slapky je epic fail, mal by si sa zamestnat v taboroch pre obezne deti, keby ta pocuvali nie len ze by schudli ale vdacni rodicia by ta obdarovavali zlatom
no ked mam v halve rpazdno tak nie:-d a napriklad ani vtedy ked ma napadaju veci ako ze som Chip z rychlej roty hej to by ma asi ludia okolo nepochopili ak by to bolo v dakom hromadnom prostriedku..a povacsine sa nemam o com bavit v aute naprikllad
@hluzar , ked ty to tak citiš, že ja som šlapka nemožem zato, ja mam hotelovu školu, v jednej agenture pracujem ako model a na mole nešlapeme ako ty na chodníku a gigola robím za €, o ktorých sa ti ani nesníva, takže možeš pokračovať v bafkaní cigár so značkou KPD........filip
@zajko30 tak co ine by si teda bol ? Tak si prostitut no alebo to ze to robis za velke peniaze akoze znamena ze si "" spolocnik "" ? Netahajme sa za slovicka mozes obalovat hnoj cukrom, ale sisku z neho neurobis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ine je, ak cestujem s kamaratmi. to sa urcite rozpravam
"uhm, huhm, ďakujem", keď mi niekto podá môj notebook putujúci po autobuse (väčšinou sa učím, zaspím a on mi padne na zem a veselo cestuje) alebo na písanie SMSiek na záchode, keď ma babky o to poprosia, že to nevedia (to je akože cestovná prestávka)
a minule som konverzovala tak, že som sa smiala na Road Runnerovi, čo pozeral môj spolusediaci, tak sa rehotal spolu so mnou. alebo ja s ním?
a ešte som komunikovala s jedným, lebo mi zaplatil batožinu, lebo som ako vždy bola bez prostriedkov.
tak som sa snažila byť milá.
a naposledy ešte tak dva roky dozadu s jedným, keď som si nechtiac vysypala celý obsah tašky na zem a on mi to pozbieral a ja som mu hystericky porozprávala, že som stratená a neviem, čo mám robiť a on mal rád Bjork.
ale v podstate nie. nemám kedy, vlním sa.
Mali by zakázať ešte hovoriť, dýchať a nečumeť dopredu..........
filip
@zajko30 dalsi prejav inelektualnej urovne ako vidim
v nedeľu večer som sa vracala do tt a taká teta, čo vedľa mňa sedela, mi zrazu začala omakávať zadok a hovorila, že: "Kde je ten bezpečnostný pás" a bolo to fakt nepríjemné
alebo keď som sa vracala z košíc a moji spolusúputníci odbehli do reštauračného vozňa a mojou úlohou bolo strážiť veci a triezvieť, mi taká babička rozprávala o kráse tatier.
ale raz sme sa zoznámili v reštauračnom vozni, keď sme boli cestou na východ na víne s úplne super týpkami, lebo si so mnou chceli zaspievať turistu od vecka
ale vo všeobecnosti, keď cestujem sama, chcem len sedieť, mať v ušiach empétrojku, pospávať a čumieť do okna a otvorenou papulou.
Ale otazku chapem asi skor ako mierenu na neznamych ludi...
Tak nie, s nimi sa nerozpravam a ked zacnu oni, tak vacsinou neviem ako reagovat. Urcite sa nesnazim rozhovor nejak rozvijat, alebo nebodaj zacinat.
Ako je to sice pekne, ze niektori ludia maju taku predstavu, ze vsetci by sa mali na seba navzajom usmievat, rozpravat a ze by bol svet omnoho krajsi atd., no ale ked sa citim v takej polohe neprirodzene, no tak sa asi kvoli tomu nezblaznim, ze?
Ja proste pri cestovaní strácam chuť na rozhovor, radšej slúchadlá do uší, oprieť sa o okno a premýšľať/driemať/ticho sledovať krajinu/mesto naokolo...
minule no teda tuším v nedelu to bolo, som išla v buse a jeden taký ujko na mňa strašne civel jak na prízrak, a po chvílke hovorí : to tie boty ste si kúpily pred superstár či po superstár ( dvadsať dierkové Steely ) a ja že pred, a on že : lebo také mala aj taká jedna tam, tá z česka
a vela dalších
filip
Ja napríklad dosť rád deptám ludí, s ktorými sa nechcem rozprávať - dostanú len strohé odpovede a keď prichádza chvíla ticha, tak sa len trasú ale celkove sa rád pozhováram...
Tvoje povolanie slapky je epic fail, mal by si sa zamestnat v taboroch pre obezne deti, keby ta pocuvali nie len ze by schudli ale vdacni rodicia by ta obdarovavali zlatom
filip