Mám chlapca s ktorým chodim už pol roka a mame sa radi. Ibaže! Dopočula som sa ako o mne moj priatel rozpráva ,že mam ovisnute prsia,smrdí mi z ust a ze mam problemy s akné. Prečo su chalani takí tupci?! Prečo pred svojími kamarátmi sa hraju na velkych je
Mozno to hovori aj pre to, aby ta nikto nechcel a aby ta mal len pre seba. Strategia. Ale je projebany no co uz. Rozoberat chulostive veci s kamartmi je nemozne a neinteligentne. Takze ja by som ho poslal kadelahsie.
chalani su proste taký,myslia si ,že len oni su dokonaly.Ak o tebe rozprava len tieto veci je to ešte v pohode, o mne chalan rozpraval kamarátom ,že som v posteli pasívna, leniva, mlkva.....velmi ma to ponížilo ,že taketo veci rozpraval, niesme predsa všetci dokonaly
No neviem to ani ja pochoppiť - keď má raz chalan dobrú babu - tak ju nebude ohovárať - to je logické - ale podla mna ten chalan asi este nedospel a nechápe tomu - čo je v živote normálne.
Ja by som ho poslala k vode! Ak ta chcel mat len pre seba preto to hovoril svojim kamosom, tak tu podal mna absolutne neplati UCEL SVATI PROSTRIEDKY. Zhodil ta pred kamaratmi. Ak dvaja spolu chodia, podla mna je aj dolezity vztah kamosov tvojho priatela a teba. Lebo keby si s nimi nerozumies, tak je to dost blbe...a tvoj "priatel" ta akurat pred nimi ponizil, nech to uz myslel akokolvek. takze...chod za nim a pekne sa ho na to opytaj, preco to robi a ak mu to tak vadi, preco s tebou este stale chodi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
V 17 ovisnuté prsia radšej nekomentujem