akoze mam dost... 13-rocny a 15-rocna maju dceru...kam to speje? ja ked som mala 13 som sa div ze este s hrackami nehravala...ale tusim dnesne deti zaujimaju hracky ineho typu....je to hnus...
Ale je to omnoho lepšia téma ako Valentín.. A chudáci detiská, ale keď sú raz sprosté, tak im treba... Ale chudáčik to ich malé babo...Ale tá 15tka musí byť najprijebanejšia zo všetkých.. S 13-ročným a ešte k tomu takto nezodpovedne...OMG!!!
kks noo ja som to videla pred niekolkymi dnami na nete...skoro som padla...ale taky sopliak maly sa tam hra na zodpovedneho...ze mam dost...ja nechapem ako to aj mozu dovolit sak ta 15 rocna mala ist na potrat...to nechcem sa tu moc rozplyvat ale totok nechapem
no nechapem, ako sa tu pisala, ja ked som mal 13, tak som myslel na nieco ine, napr. ci mi neutecie vecernicek a podobne a nie nad sexom s 15 rocny dievcatom, zato, ze odjavil, co je to erekcia, nemusel to hned skusat, ja mam 18 a este to nemam za sabou (nemyslim erekciu)
Ty kokos...s 13-rocnym by som nechela mat decko ....wsak wyzera na 10 ...a tota 15-rocna rozmysla wobec?? wsak este skolu ma pred sebou....to widno ze su to asi deti z chudobnejsich pomerow...
no čo sa to robí teraz tie 12 ročné decká vidím spité na diskotéke a tie pipky sú jako šľapky zmaľované, ach jaj ja ako 15 ročná som sa bála aj na diskotéku ísť ...juj to sa mení ten svet....
veru ani ja nechapem kam tento svet speje netvrdim ze ja nepijem alebo nefajciim.....ale urcite to nerobim koli macherstvu pijem pre srandu aj to len prilezitostne a fajcim uz len z cistej zavislosti...ale sex......netvrdim ze som nad tym nerozmyslala ale mala som aspon tolko rozumu aby som to nespravila ak tak velmi chcu mat dieta nech poprosia rodicov o surodenca alebo nech sa chodia hravat so susedovymi detmi lebo ak ma niekto naozaj rad deti taq by nechcel mat vlastne keby si uvedomil ako bude v buducnosti to dieta trpiet ved sa nedokazupostarat este ani sami o seba nie to o male dieta ktore potrebuje 24hodinovu starostlivost.........ale taq vzhladom na to ze som sama proti potratom je lepsie ze si nechala ale mala ho dat na adopciu lebo na svete je vela ludi ktory nemozu mat dieta aj ked velmi chcu a boli by dobry rodicia a ked sa musia divat na to ako male baby chodia na potraty....
No dieta je uz na svete..ono sa sem same nepytalo..a za nic predsa nemoze..Cize mali rozmyslat nad nasledkami pred tym, ako isli spolu tak skoro do postele..teraz maju o to dieta zodpovednost..
@amrafel no presne to som chcela napisat sak on vyzera na desat..inak ked som ja mala asi devat tak v telke bolo ze nejaka devat rocna porodila dceru..a ja taka ista stara ako ona som ledva vtedy vedela co je to sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Zi si svoj zivot, nepchaj sa medzi veci, do ktorych ta nic nieje.
rekord je inac 5 rokov (!), najmladsia babicka zas mala 16