Ja ako kedy. Ideálne nezabíjam ale buď nechám, alebo vynesiem von (až za cestu, aby to mal bližšie k susedom oproti než k nám slight_smile:. Ak je vľúdny, tak mu rád vyhoviem. Raz sme mali takého, ktorý bol jeden večer na strope v spálni, čo ma moc nepotešilo, ale nechal som ho tam. Ráno som ho videl už na strope pri dverách v spálni a keď som sa vrátil z roboty, bol na strope v obyvačke - pri okne. Celý čas bol pokojný, len keď som ho nevidel, sa presúval. Vysvetlil som si to tak, že nechcel robiť problémy a chystal sa odísť - tak som mu pomohol, chytil ho do pohára a vypustil von. Pri chytaní takisto spolupracoval. Jeden solídny pavúk, čo vám poviem. Takému rád darujem život.
Teraz sme mali v spálni viacero koscov, ktoré sa mi veľmi nehnusia. Ale ako dni išli, tak kosce rástli, až som ich predvčerom ráno prichytil trtkať u mňa na strope v spálni! To už som nemohol tolerovať, tak som ich chytil do pohára (jeden z nich to neprežil) a vyniesol von. Popravde, takých chrapúňov by som aj zabil, ale nechcel som robiť machuľu na strope.
Takže tak rôzne to mám - rád darujem život, aj chápem ich prínos pre ekosystém, ale hnusia sa mi a ak sa zdá, že mi vstupujú do osobnej zóny, tak aj usmrtím
Zavolám moju fenku, aby ho zjedla Pokiaľ je pavúk niekde vysoko na stene, tak vezmem psa do rúk až k pavúkovi, aby ho mohol zjesť. A volám pri tom, "Aha Fany, muška!". Pretože na "pavúka" nepočúva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Teraz sme mali v spálni viacero koscov, ktoré sa mi veľmi nehnusia. Ale ako dni išli, tak kosce rástli, až som ich predvčerom ráno prichytil trtkať u mňa na strope v spálni! To už som nemohol tolerovať, tak som ich chytil do pohára (jeden z nich to neprežil) a vyniesol von. Popravde, takých chrapúňov by som aj zabil, ale nechcel som robiť machuľu na strope.
Takže tak rôzne to mám - rád darujem život, aj chápem ich prínos pre ekosystém, ale hnusia sa mi a ak sa zdá, že mi vstupujú do osobnej zóny, tak aj usmrtím