teda, nelepím ju na miesta, odkiaľ ju potom nevezmem. nie som debil, čo oblepuje stoly a stoličky zospodu a baví sa na tom.
ale napríklad svoj stôl vždy večer vyčistím asi tak od 5-10 žuvačiek
a väčšinou to lepím na mobil alebo peňaženku, často na to potom zabudnem, že som ju chcela vyhodiť a šturim tú vec do tašky... takže už aj tašky a kabelku mám zvnútra ožuvačkované
Mňa trkne, že som ju chcela vyhodiť, keď idem okolo nejakého koša, tak ju tam potom vyhodím. Alebo keď už je taká...taká...a na blízku žiadny kôš tak ju šmarím do trávy. A keď na blízku nie je ani kôš, ani tráva (a silou mocou ju chcem vyhodiť) tak ju dám do papierovej vreckovky a potom ju vyhodím do koša.
na toto som úchylný, lebo nenávidím keď niekto vypľúva žuvačky na betón a potom ich vidím ešte najbližších 5rokov, takže keď sa dá tak do koša, do trávy, do frajerky alebo keď nieje žiadna iná možnosť tak ju horko-ťažko prehltnem
NENAVIDIM, ked nejaký debil v skole nalepi žuvacku na policku co mame pod lavicou a mne sa stale nalepia na nohavice, lebo nohy sa mi ledva zmestia pod lavicu...
v triede ju ovsem furt nalepim zo spodu na lavicu. a potom sa o to prilepim stehnom. a este si aj prelozim nohu cez nohu, nech to nemam na jednej, ale hned na oboch nohaviciach. a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nechapem jak niekto moze len tak hodit zuvacku na zem v meste alebo nalepit na lavicu zo spodu, alebo na klavir nebodaj...
ale napríklad svoj stôl vždy večer vyčistím asi tak od 5-10 žuvačiek
a väčšinou to lepím na mobil alebo peňaženku, často na to potom zabudnem, že som ju chcela vyhodiť a šturim tú vec do tašky... takže už aj tašky a kabelku mám zvnútra ožuvačkované
ale inak ich zbieram a doma mám žuvačkové gule+ pracujem na la tour Eiffel
vacsinou ju zahadzujem.
v triede ju ovsem furt nalepim zo spodu na lavicu. a potom sa o to prilepim stehnom. a este si aj prelozim nohu cez nohu, nech to nemam na jednej, ale hned na oboch nohaviciach. a tak