ked som bol mladsi tak sme boly kdesi pri starej turej na jakejsi zumpe a dal som si tie trenkove a uplavaly mi ked som bol uz dalej od brehu potom som krical na fotra nech mi nieco donese do vody haha
@xmimix nemám rád kúpaliská,samí metroš a pipky,a takí pre mňa nechutní ludia,a v bazenoch sa ani neda dobre zaplavat,všeobecne asi nemam rad kupaliská
ja tiez velmo nechodim na kupaliskaa ale ked si dam plavky tak naco dalsie pod neeee al evzdy si kupim o 2 cisal vasie po to je hnusne ked ti kokot vidno cez plavky
@tomas to je jaká hlúpa otázka.. priemerné dievča nosí pod plavkami dvojo nohavičiek a pás cudnosti, pod vrchným dielom minimálne tri podprsenky a samozrejme ponožky, nech je to viac sexy ty si si to nikdy nevšimol???
ja wiem prečo sa pyta no ja som baba a na kupko si dawam priatelove plavky krataskove lenže ked zdvihnem nohu tak mi to odhaluje to čo nema tak radšej si pod to dawam ete moje plawečky
Nedavam si podto uz urcite nic, ale poznam ludi co to tak robia.. podla mna to robia preto, aby ked sa im postavi aby to nebolo prehnane vidno iny dovod ma nenapada..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale inak,určite nie
chodím na jazerá,či prírodné kúpaliská
@wermington trefa....
jasne ze nie...co by som tam mal mat???slipy???
@55lienka zabila
nic. iba plavky.
sak to je nechutne, aby pod plavkami este daco bolo.... to akoze sa potom prezleciem do toho mokreho?
a dievcata akoze nosia pod plavkami este daco???