Ako-kedy ale volakedy som bola taká, že som striktne musela mať ponožky na doma a keď som išla von tak som sa musela prezuť a zasa keď som sa vrátila som si musela prezuť tie na doma a dosť ma teraz prekvapila táto otázka, som myslela, že len ja som taká prepatá ale v záujme svojho psychického zdravia sa snažím z týchto obsesií polaviť, no niekedy to nejde. A vlastne aj teraz mám pod stoličkou hodené ponožky, čo si dám keď pôjdem von, teraz mám na nohách "domáce" ale bola som v nich teraz aj v obchode
O tomto som este ani nepocula nie proste, ak si rano dam nove, tak tie mam vacsinou cely den alebo do najblizsej sprchy, ak sa sprchujem dvakrat, a casto doma ani ziadne nemam
Jedine ak mam doma nejake moc farebne a idem vonku tak, ze by ich bolo vidno, tak si dam decentnejsie
Vy čo doma nenosíte ponožky vôbec, tak to.. vám nie je zima? Lebo ja mám napr. rád keď mám otvorené okno v podstate takmer vždy, keď je teplota aspoň trochu znesiteľná. Ale bez ponožiek by asi znesiteľná nebola.
Ja nosím ponožky či je leto či zima pomaly, nerobí mi to problém ...ale ja som asi zvláštny, keď nemám problém zaspať pri okne kde mi čiastočne svieti lampa
Jasne ze áno, snáď nebudem do noci v ponožkách v ktorých som od rána? Hneď jak dôjdem domov z práce/z ulice sa prezuvam do domácich ponožirk.. A ptm na spanie zase iné (ak je zima)
@mikaell nie nie je mi zima A tiež mam casto otvorene okno. Mne by práveže hrozne vadilo mat doma ponožky a už vôbec si neviem predstaviť, ze by som ich mala ppocas spánku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Jedine ak mam doma nejake moc farebne a idem vonku tak, ze by ich bolo vidno, tak si dam decentnejsie