som sa lakla ze jedine moznosti no tak min. taku polhodinku hodinku a max. neviem...teraz cez prazdniny som bola max 2 hodiny rano + 6 hodin boobede a vecer
ako kedy dnes som bola napr. od 12:30 do 22:30 , to skor zalezi s kym idem ked idem spartiou alebo s naj. kamoskou tak dlho, ked s inymi tak na 2-3 hodky
Definuj pojem VON. Plážový bar - diska = tam som trávil čas aj do svitania. Tu sú maximálne obmedzené možnosti, takže tak 2-3 hodiny na okruhu + hodinka večer na pivku,
od kedy do kedy sa mi chce priemerne 8h 13 00 - 21 00
dakedy konecert alebo prespanie u niekoho... popripade nocna vychadzka s kamaratmi takze ako kedy odhad 8h niekedy medzicas domov cez leto aj 52h mimo sa podari
Ako s priatelkou vonku iba na 30-60minut?? Minimalne na par hodin, to vtedy ked mame obaja vela toho do skoly alebo tak.. Ale chodievame niekedy aj na par desiatok hodin alebo na par dni. A aj to je nam malo
A inac, ked uz vymyslate ankety tak nedavajte take trapne moznosti odpovede, ktore sa hodia velmi malokomu! Chcelo by to aspon jednu alternativu pridat - ze viac ako hodinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mno cize:
Cez skolu
vypadnem z domu 5:30 cca a dojdem domov 20:00 priemerne
Cez prazdniny
vypadnem z domu 11:00 cca a dojdem domov 21:00 priemerne
Cez piatok sobotu
vypadnem z domu 14:15 cca a dojdem domov 22:00 priemerne
to len ked idem na obed alebo do potravin, tak idem na kratko, ale to neratam...
dakedy konecert alebo prespanie u niekoho... popripade nocna vychadzka s kamaratmi takze ako kedy odhad 8h niekedy medzicas domov cez leto aj 52h mimo sa podari
Doma to uz poznám xD