A ešte jedna spieval ju brit v Ich verzií šou ... Má talent. Boha ten mal neskutočný hlas Simon mu dal zlaté tlačidlo ale ani za piču si nespomeniem jeho meno
@19 som rad ze tu niekto Hurt od Johnyho Casha dal lebo uz som počínal byt sklamany ked som scrolloval a nevidel to tu
Big in Japan je super cover aj od Guano Apes aj od Ane Brun
a este by som mozno dal do eteru toto... lebo je to mega rezanica na ukulele a ta zenska ma podla mna mega hlas vokal!
toto je ale strasne super tema ja milujem cover veci a este jedno by som dal do eteru.... hmm, akoze pink floyd je pink floyd to neprekona nic, ale z tohto coveru som mal normalne zimomriavky!!!
ja som toho názoru, že žiadny cover nemôže byť LEPŠÍ ako originál, pretože originál je presne tak, ako to má byť, ako to má znieť... môže sa to len viac PÁČIŤ.
@mayben ako somozrejme aj tak si važim viac autora pôvodnej verzie a nepači sa mi keď si niekto mysli že ten cover je original. Ale porovnaj si mad world od garyho julesa oproti origu, ten proste je lepší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A ešte jedna spieval ju brit v Ich verzií šou ... Má talent. Boha ten mal neskutočný hlas Simon mu dal zlaté tlačidlo ale ani za piču si nespomeniem jeho meno
Patti Smith - Smells Like Teen Spirit
A Perfect Circle - Annihilation
A nasla by som toho este vela
potom ešte toto, originál vôbec nemusím ale od nich som to počúvala dokola kedysi
a aj toto, originál ten človek spieva moc vysoko alebo má proste len mne nevyhovujúci hlas
Cindy Lauper-Girls just wanna have fun
Big in Japan je super cover aj od Guano Apes aj od Ane Brun
a este by som mozno dal do eteru toto... lebo je to mega rezanica na ukulele a ta zenska ma podla mna mega hlas vokal!
toto je ale strasne super tema ja milujem cover veci a este jedno by som dal do eteru.... hmm, akoze pink floyd je pink floyd to neprekona nic, ale z tohto coveru som mal normalne zimomriavky!!!
Black Widow - "Come to the Sabbat!"
A Skylit Drive - Separate Ways [Journey cover]