Dieťa do 15 rokov v sprievode dvoch dospelých osôb zdarma, dospelí platia plné vstupné
Zľavnené vstupné:
žiaci základných, študenti stredných a vysokých škôl do 26 rokov s platným dokladom, občania nad 62 rokov, ktorí sa preukážu občianskym preukazom.
Voľný vstup:
ťažko zdravotne postihnutí občania ZŤP individuálne alebo v sprievode, 1 sprevádzajúca osoba má tiež voľný vstup.
Študentská kolektívna zľava: 1 € / 1 os.
Platí pre študentov stredných škôl, stredísk praktického vyučovania v prípade organizovaného vstupu v sprievode pedagóga po predložení zoznamu študentov.
pred rokom som bol v polsku, ale tam to bolo dosť "oficálnejšie" dosť viac divákov, dosť väčšia výška, asi 90 metrov, organizácia a platil som 45 ešte aj s profesionálnymi fotkami od nich.. a toto posratý žeriav tuším 30 metrov a 35e ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a vstupenka tuším 4€ stojí
Vstupné
Vstupné cez novinársky deň: € 8,00 / 1 os.
Vstupné plné: € 4,00 / 1 os.
Vstupné zľavnené: € 2,00 / 1 os.
Parkovací lístok pre osobné auto: € 4,00 / 1 os.
Parkovací lístok autobus: € 12,00 / 1 os.
Vstupné po 16,00 hod. 29. 9. – 2. 10. 2011: € 2,00 / 1 os.
Vstupné 3. 10. 2011: € 2,00 / 1 os.
Dieťa do 15 rokov v sprievode dvoch dospelých osôb zdarma, dospelí platia plné vstupné
Zľavnené vstupné:
žiaci základných, študenti stredných a vysokých škôl do 26 rokov s platným dokladom, občania nad 62 rokov, ktorí sa preukážu občianskym preukazom.
Voľný vstup:
ťažko zdravotne postihnutí občania ZŤP individuálne alebo v sprievode, 1 sprevádzajúca osoba má tiež voľný vstup.
Študentská kolektívna zľava: 1 € / 1 os.
Platí pre študentov stredných škôl, stredísk praktického vyučovania v prípade organizovaného vstupu v sprievode pedagóga po predložení zoznamu študentov.
-
Ja to tam mam.
otázka mala znieť, koľko stojí Bungee Jumping
@smajdalf
@mariopd
@ohavnost
@matheusko
@rheia
@edisek
@pelka1
@frez
@carp
pred rokom som bol v polsku, ale tam to bolo dosť "oficálnejšie" dosť viac divákov, dosť väčšia výška, asi 90 metrov, organizácia a platil som 45 ešte aj s profesionálnymi fotkami od nich.. a toto posratý žeriav tuším 30 metrov a 35e ?