Na noc ho zatváram, lebo tu niektorí blázni už ráno hulákajú, štekajú psy, híkajú somáre nechám otvorené iba ked je fakt poriadny hic a nedalo by sa v izbe ani dýchať, nieto ešte spať.
A ospravedlňujem sa za stručnosť prvej odpovede, ale bála som sa, že mi ju odsekne, keď bude moc dlhá No snáď sa chápeme Myslím zatiahnuté závesy, pustené žalúzie a pod.
@riddler Ja nosím štuple do uší v noci, takže mne hluk nevadí Mám dokorán otvorené okno v noci, dokonca aj keď mi je zima, ale ráno, keď stihnem nepustiť ten horúci vzduch, tak ten chlad vydrží až do večera. Samozrejme keď nezabudnem zatemniť. Funguje to najmä ak nie som cez deň doma, tak keď prídem, je to úplne fajn. Zvlášť niektoré nové budovy sú tak stavané, že to naozaj funguje. Samozrejme ak sú konštantné horúčavy niekoľko týždňov a aj v noci, tak nie :/
Vau, potesili ste ma, kolki to mate rovnako ako ja, to som vobec necakala! Lebo okrem seba a jedneho cloveka, ktory ma to naucil, nikoho takeho osobne nepoznam.
Na noc zatváram pretože nemám sieťky a bežne mi do izby nalieta dosť hávede a komárov. Ale inak ja nemám problém ani v lete a pri horúčavách spávať zakrytý perinou.
Ja cez deň zatemňujem a zastieram najmä preto, lebo nemám rada toľké svetlo + na notebook vidím lepšie. Ale nevetrám len v noci, veď by som sa zadusila vlastnými smradmi Na jednu stranu bytu vôbec nesvieti slnko, takže dá sa tade v pohode vyvetrať, no a keby že v noci nemám otvorené okno dokorán, tak asi skapem od horka, pretože ja musím byť zakutraná paplónom až po uši
ja mam okno otvorene nonstop aj v zime a v podstate ani nekurim, lebo mi je furt teplo ale otvorene ho mam aj preto, lebo nemam rad vydychany vzduch a potrebujem mat v izbe stale cerstvo
Keď je leto, okná mám zavreté. Iba keď na vetranie občas. Zaspať v tom teple neviem, a najlepšie sa mi zaspáva od 5-6 pred východom slnka. Vtedy je najchladnejšie. Posledné leto som prišiel s novou vychytávkou. Vedrom studenej vody do izby, kde si namočím chodidlá, a hneď je to lepší pocit. Samozrejme ventilátory fungujú.
@wistingher Ja keď som doma, tak si každú chvíľu sprchujem hlavu studenou vodou a potom ma tie mokré vlasy pekne chladia, keďže ich mám dlhé A ešte aj také malé striekatko (mini rozprašovač) so studenou vodou mám a to na seba striekam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov