no proste poznate ma slopem lebo to je secko na kkt a proste to nevim zmenit tak mi nepiste ze mam ist psycholom a podobne kktiny.... takzeee pijete teraz nekdo ? ked ano tak piste alebo aj ked nee ale hlavne neco piste
Pila som s kamoskou v jazze sampanske potom dake ich solave biele akozevino a potom inde prave sladke talianske co bolo druhe vino v mojom zivote co mi chutilo ta som si to cuckala jak dzusik a z toho mixu mi akoze vobec neni zle ani trochu ta cosi DD
minulý víkend na Dresdner Tor, sme začali kecať s rumunom z Reşiţe, a aj sme popili čosi, flaška borovičky, flaška hruškovice a nejaké to pivo...a potom systematicky celý týždeň pivo v trucku...
Momentalne mierim domou po skurvenej nočnej!!!
Ked mam s.nocnu a skonci sa idem do tesca a kupim si flasku pridem home a pijem. Nie naras len priebezne pocas celeho dna! Ide vo vecich pripadoch o 40% visie ... len tak cilout pri pc a popijam alebo hram game ... je to v poriatku ak sa to deje 2 krat do tizna zhruba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a nie, nepila som ani včera ani teraz nepijem a ani tak skoro asi nebudem ale nechýba mi to
Ked mam s.nocnu a skonci sa idem do tesca a kupim si flasku pridem home a pijem. Nie naras len priebezne pocas celeho dna! Ide vo vecich pripadoch o 40% visie ... len tak cilout pri pc a popijam alebo hram game ... je to v poriatku ak sa to deje 2 krat do tizna zhruba