teraz jedávam nutellu iba občas s piškótami alebo v nejakej buchte ale keď sme boli menší mama nám to tak robievala a bolo to lepšie lebo tak ma z toho neboleli zuby
Nedavam si ju na chleba/rozok a ked som si kedysi daval tak bez masla... Teraz len tak s piskotami a bananom alebo do palaciniek do loksi a podobne a odporucam Nutkao z toho vam zostane aj hrncek alebo pohar a je to lepsie ako Nutella podla mna
Jj my uz mame pekny hrncek a teraz bude ked zjeme nutkao pekny pohar asi stvordecovy paci sa mi ako to robia ze ziadny odpad z toho nezostane okrem tej poklicky ci jak sa to vola
ja nutellu (aj nugetu jedávam jedine rovno lyžičkou, nedávam si k tomu nič ... ale to len občas, keď ma zachváti chuť na sladké a doma nič iné nie je si dám pár lyžičiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale sak proti gustu...
@torpedo08 to som tuším raz mala, sklenený pohár taký pekný ešte mám
Možno niekde ako dieťa v škole keď sme to dostali v takých maličkých téglikoch na olovrant. Ale to skôr bola nejaká napodobenina
@feelagain arasidove maslo je strasne super na hrianke, ak si este neskusala, tak skus
ja nutellu (aj nugetu jedávam jedine rovno lyžičkou, nedávam si k tomu nič ... ale to len občas, keď ma zachváti chuť na sladké a doma nič iné nie je si dám pár lyžičiek
Raz som z toho mala stav jak keby som si dala lajnu kokaínu totálny príval energie a fičala som jak zajačik Duracell
Ak si ju aj natriem na vianočku tak bez masla. Ale pod džem a med si maslo dávam napríklad