v škole tuším nie je kontrolka, ktorá ukazuje, kde práve ktorý z tých 4 výťahov je, a v robote je jedno tlačítko na privolanie výťahov, myslím, že je to už bežná vec, že je ten výťahový systém nastavený tak, aby ti stlačením jedného tlačidla prišiel skôr ten, čo je bližšie.
ja poznam taky system, ze ked jeden vytah privolam tak druhy sa uz neda privolat nato iste poschodie, aby ludia na ostatnych poschodiach zbytocne necakali
@toxo to som si este nevsimol ale ja myslim aj take vytahy kde normalne nevidis kable ani nic ale ani tam neni ziadna signalizacia iba tlacidlo a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
v škole tuším nie je kontrolka, ktorá ukazuje, kde práve ktorý z tých 4 výťahov je, a v robote je jedno tlačítko na privolanie výťahov, myslím, že je to už bežná vec, že je ten výťahový systém nastavený tak, aby ti stlačením jedného tlačidla prišiel skôr ten, čo je bližšie.
Alebo si pozriem sama, ktory je blizsie a privolam ten.
Ked sa neda, tak privolam oba.
@toxo ale taku modernu techniku nemaju hocikde aby si videl kde sa vytah nachadza
inak jeden ofc
Ale inde ako tam, kde som býval na 11-12 poschodí a schodisko tam bolo strašne hlúpo riešené, vždy chodím peši.