Pýtam sa takých, ktorí takéto vzťahy niekedy udrziavali. Aké máte v tomto pravidlá? Je to fakt kamarát ktorému sa ozvete ked je nejaký problém a hovoríte si dôverné veci? Píšete si pravidelne na soc sieťach? Alebo sa stretnete len za tým účelom?
Hovorili sme si dôverné veci a písali viac-menej pravideľne. Nerobilo mi to dobre a už by som do toho pravdepodobne nešiel. Na to som priveľmi romantická duša.
S vacsinou som nezdielala doverne veci, nekomunikovali sme na soc. sietach, neprespavali sme u seba.. inak by som to nedokazala udržať v bezlaskovej zone Vždy ked som povolila, bolo nedobre
V takejto situácii som sa ocitol dvakrát. Raz sme to ťahali s bývalou už po rozchode a bolo to skôr spontánne ako plánované.
V druhom prípade to bolo na hranici vzťahu, problém bol vo vzdialenosti a čase. Takže tam sme okrem "toho" strávili spolu vždy aj pekný čas pri iných aktivitách. Myslím, že keby nebolo tej diaľky a nemožnosti zosúladiť voľný čas, zrejme by z toho bolo niečo viac. Ináč som nikdy nebol fanúšikom takejto formy vzťahu.
Ja som mal to šťastie, že sme boli ako kamaráti a chodili sme spolu aj piť a celkovo to bol fajn kamarátsky vzťah, plus výhody. A nebolo to ani nič tajné, že by sme sa hanbili byť videní spolu. Kamaráti vedeli o čo ide a nikto to neriešil.
Hm.. slo to fajne. Nezavolali sme si za tym ucelom ale kazdy vedel. A urcite sme sa zdôverovali. Pri flasi vina.. alebo sme spolu varili. Myslim si ze sme si povedali viac ako si vo vztahu hovoria.. pretoze sme sa ani jeden na to neurazili. Strasne vysoka uprimnost. No a na diskotekach so mu dohazdovala zeny
@olii je to dobre ked mas uponahlany zivot a nechces do vztahu investovat cas lebo zivot je prilis strasidelny tak sa stanes workoholikom.... Pruser nastal vtedy ked kamoska ocakavala, ze budem snou travit viac casu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
skvelá výhoda
V druhom prípade to bolo na hranici vzťahu, problém bol vo vzdialenosti a čase. Takže tam sme okrem "toho" strávili spolu vždy aj pekný čas pri iných aktivitách. Myslím, že keby nebolo tej diaľky a nemožnosti zosúladiť voľný čas, zrejme by z toho bolo niečo viac. Ináč som nikdy nebol fanúšikom takejto formy vzťahu.