Máte sa s niekým niekde stretnúť, no nejak vám to časovo nevychádza, ruhá strana už je na dohodnutom miesne a volá vám, aby zistila, kde sa nachádzate.
Zaklamete?
asi akože... "Ano ano už idem, už som na moste..." A pritom ledva vychádzate z d
nezvyknem meškať.. a ak by som skôr vedela, že mi to asi nevynde, tak by som tej osobe zavolala, že prídem trocha neskôr.. ale ak by len o pár minút, tak by som v pohode povedala pravdu, že kde som
Ak meškám, tak poviem že som tam a tam. Väčšinou poviem aj za koľko tam budem. Neskreslujem, ak to bude trvať hodinu, poviem že to tá hodina aj bude. Samozrejme aj s patričným odôvodnením.
takto som meškala raz v živote, aj to len preto že som nechtiac napísala iný čas ako myslela väčšinou som ja tá čo čaká ale ja by som asi neklamala v takom prípade, mňa to vie dosť nasrať keď mi niekto povie "už som pri .. za chvíľku som tam" a čakám viac ako 15 minút.. radšej nech mi povie pravdu, za ten čas by som si mohla ísť niečo kúpiť, alebo sa prejsť a nemusela by som stáť na jednom mieste ako krava
nie, iba ak tak, ze poviem nieco, co sa da chapat ako pravda, hoci zas niekto iny by to mohol chapat aj ako nie pravdu. napr. obliekam si vetrovku "hej, uz idem" a podobne...
ale strasne som sa smial minule, kamos mal prist po mna o 15:00 na aute. Volal mi 15:05, ze este len ide z domu, tak ze "zrejme" bude meskat Byva odo mna 15 minut autom, volal mi 5 minut po limite a "zrejme" bude meskat Tlak.
A ja mu na to vravim, ze nevadi, lebo tiez este celkom nie som pripraveny Vravel som mu to vo vani pocas sprchovania
Viem, ze vam to nei je take smiesne, ale to je vasa chyba.
Snazim sa nemeskat, ale ked uz, tak ano, robim to. Ale na jednu znamu nemam, raz som jej volala kde tolko je a ona ze sa obuva. Polhodinu nechodila tak jej volam znova a on ze teraz sa uz fakt obuva a vychadza z domu A inak, nemam rada ludi co si stavaju imidz na tom, ze meskaju.
A aj keby som meškal tak človeku poviem, nenávidím keď niekto povie že už je a rohom a pri tom mám pol hodiny čas ktorý môžem niekde využiť v teple s čajom v ruke a nie niekde pol hodiny mrznúť...
ale nie, ja proste aj keď som nachystaná úplne už hodinu alebo dve dopredu .. a už si len tak sedím a čakám... vykročím z domu , žeby som došla 5 minút skorej a zistím, že niečo nemám alebo tak a nakoniec stále behám, aby som stihla a hlavne každoranná rozcvička na bus
Ja som jeden z tých debilov, ktorí vždy chodia na čas, aj keď všetci ostatní meškajú. Ale ak by som mala meškať naozaj až toľkoto, tak mi nebude treba volať, zavolám dopredu aj sama, nech tam druhá osoba zbytočne pol hodinu nestepuje a môže buď ísť neskôr z domu, alebo sa zašiť v nejakom obchode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
.. ♥ Smrek 4ever ♥ ..
no a ak náhodou meškám, tak uvádzam presnú polohu, prípadne čas...
Som musela dopiť kávu!
ale strasne som sa smial minule, kamos mal prist po mna o 15:00 na aute. Volal mi 15:05, ze este len ide z domu, tak ze "zrejme" bude meskat Byva odo mna 15 minut autom, volal mi 5 minut po limite a "zrejme" bude meskat Tlak.
A ja mu na to vravim, ze nevadi, lebo tiez este celkom nie som pripraveny Vravel som mu to vo vani pocas sprchovania
Viem, ze vam to nei je take smiesne, ale to je vasa chyba.
A aj keby som meškal tak človeku poviem, nenávidím keď niekto povie že už je a rohom a pri tom mám pol hodiny čas ktorý môžem niekde využiť v teple s čajom v ruke a nie niekde pol hodiny mrznúť...
ale nie, ja proste aj keď som nachystaná úplne už hodinu alebo dve dopredu .. a už si len tak sedím a čakám... vykročím z domu , žeby som došla 5 minút skorej a zistím, že niečo nemám alebo tak a nakoniec stále behám, aby som stihla a hlavne každoranná rozcvička na bus
ten risk či stíhnem furt
A keď aj meškám, tak to vidím už dopredu že nebudem stíhať a tak volám s predstihom a poviem pravdu.