vacsinou mam sklopene viecka. skoro vzdy no : D a ked si pomyslim svoje tak este mierne nadvihnem obocie a kutiky ust aby to ten dotycny aj pochopil troska : D
keď ma to zaujíma a je to dôležité, do očí, po čase keď ma to začne nudiť, tak sa hrám s niečím...s papierikom, alebo tak, ak má niekto dlhý prejav, alebo ako
@laurikaaa to bude tým, že je len málo ľudí, ktorý vedia pozerať do očí a neklamať......možno preto......pretože keď sa pozeráš do očí vtedy je človek ako keby si mu podala "veritas serum"
A pokiaľ sa bavím z dievčaťom, tak sa snažím do očí, lenže dosť často sa mi stane, že mi skĺznu oči do výstrihu (ja si proste nemôžem pomôcť, keď ich máte také pekné )
neznášam pohľad do očí, proste to neviem vydržať...takže keď rozprávam, tak to hovorím napríklad zemi, stromom, hocičomu, len aby som sa nemusela na toho človeka ani trochu pozrieť...divné
pozeram do strany. ak rozmyslam o pravdivosti a logicky prichadzam k pravde/nepravde, tak dolava. ak si to predstavujem, tak pozeram doprava. ovladaju ma moje hemisfery
alebo teda tak komplexne, ale nerada sa sústredím dlhodobejšie na jednu vec, lebo potom sa mi zdá zrazu strašne protivná a nesympatická, aj keby to bolo v skutočnosti neviemčo úžasné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
chalan tak sa musím fakt premáhať
aby som sa mu vydržal kukať do očí
Väčšina je z toho fakt brutálne nervózna
A pokiaľ sa bavím z dievčaťom, tak sa snažím do očí, lenže dosť často sa mi stane, že mi skĺznu oči do výstrihu (ja si proste nemôžem pomôcť, keď ich máte také pekné )
A chalanovi asi na ústa
*s dievčaťom
Preboha, ako to píšem :/