Leze mi to uplne na nervy kazdy tyzden umyva okna..To by ma ani nestvalo ale to ked prsii,snezii ona umyva okna..je asi chorobne zatazena na oknach alebo aj neviiim
ale fakt ma to stve..aj dneska snezi ona ma na haku umyva okna..hovorim jej naco
pozname,,,,,,dnes nasnezilo bola vonku so segrou par gul mi hodila do okna (mama nie segra) a hned uz bezala s kyblom umyt to a to nehovorim ze za kazdu zle umytu vec, dlazky mi dava zaracha,,,,
no neviem ci je byt na co hrdy defakto co do originalok ktore mam vo svojej izbe by si asi u kazdeho nenasla lebo niektore hry sa oplatia len oficialne
A moje auto No to co som mal naposledy som umyval niekedy na zaciatku jula, a ked som ho predaval bol november, tak az vtedy som ho umyl. Inac som tam mal blato este zo senca ked sme sa chodievali kupat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No bud rada ze ich nemusis umyvat ty Nevim co mas na tom na haku. Ked ju to bavi, nech to robi
nemudruj
sak nejde o tooo ze umyva ale naco a furt..
alebo ju mozes vyhodit odtial
Do prdele, u nas tez okna 2x za rok Staci.
A moje auto No to co som mal naposledy som umyval niekedy na zaciatku jula, a ked som ho predaval bol november, tak az vtedy som ho umyl. Inac som tam mal blato este zo senca ked sme sa chodievali kupat.