Jeden známy ktorý má náušnicu raz keď som sním bol v meste pičoval na každého chalana ktorý mal náušnicu teraz neviem na ktorej strane.. Ale viem že trepal čosi že na jednej strane nosia náušnicu iba gayovia či čo.
Ale neviem čo je na tom pravdy, mne príde ako kokot a gay aj on
môj kamarát je gay a má v ľavom... môj brat je hetero a tiež má v ľavom 8) ja viem že som ti nepomohla...ale podľa mňa sexuálna orientácia sa neurčuje na základe naušnici v pravom či lavom uchu preboha :letim:
Oficiálne sa hovorí toto: "Ak ju má muž umiestnenú na pravom uchu znamená to, že je homosexuál (gay). Ak má však chlap umiestnenú naušnicu na ľavom uchu značí to, že sa radí k väčšine a je heterosexál (orientovaný na ženy)." ...Ale je to hlúposť tak ako sa hovorilo ,že muži čo nosia ružové tričká sú homo.Proste každý nech si nosí čo chce,aké chce a kde chce,nikdy v živote ma nenapadlo takto škatulkovať ludí a kto to robí je úbohý a nestojí za tvoju pozornosť.
riešiť orientáciu pomocou náušnice "
bud si ju daj do oboch, abo do žiadneho ak ti robí taký problem, že ťa ľudia budú súdiť podľa toho, kde máš náušnicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
btw, mne sa tak strašne nepáčia náušnice na chlapoch...
Ale neviem čo je na tom pravdy, mne príde ako kokot a gay aj on
ale nie, môj kamoš tiež nosí náušnicu cez pol ucha a v ľavom
áno náušnice sú ženské, takže budeš buzna keď si ju dáš..
Odporucam.
bud si ju daj do oboch, abo do žiadneho ak ti robí taký problem, že ťa ľudia budú súdiť podľa toho, kde máš náušnicu