@ao ako si povedal na zaciatku: "Nie kazdy ma zapotreby robit si nejake ciarky."
ja by som to ciarkami nenazvala. ale proste v niektorych pripadoch to je tak, ze ak lahko dostane to, co chce, tak mu to uz nie je vzacne. a z mojej strany to plati rovnako. ak by som si luskla prstom a mala by som toho, toho, alebo toho, tak by som sa asi sotva zamilovala
ono je vsak takze radit v takejto situacii. stat sa moze vselico. moze na nho zabrat vselico. vies a mozno raz pride nejaka baba, ktora sa s nim vyspi hned a on s nou bude, lebo proste sa mu paci viac ako ostatne a hotovo. ale zase mozno v tvojom pripade je na nho treba "natahovanie".
to je proste individualne takze by som na tvojom mieste neriesila co robit. proste co sa ma stat, stane sa. neovplyvnis to tym, ze to teraz budes s niekym rozoberat.
@krasavica1 z tvojho prejavu a už len nápadu založenia takejto témy usudzujem, že si jedna z tých naivných dievčat, ktorým dokonalý chalan nakecá, že sú jediné a do 24 hodín ich majú v posteli a o 48 hodín im nedvihnú telefón
nepresviedčaj ho že si "najlepšia". normálne spolu chodte von a tak, vyspite sa, vyjde to alebo to nevyjde. čo ho chceš akože do niečoho nútiť? alebo pre teba je sex také utrpenie že to nechceš riskovať keď ti dá náhodou kopačky či čo? keby ťa chcel iba petiahnuť tak by ťa pretiahol a ak by si mu nedala tak by ťa poslal do predele. na takéto veci sú doskotéky btw. keď si s tebou dáva kolko námahy tak ťa podla mňe nebere až tak na lahkú váhu. ale prestaň to konečne riešiť lebo nakoniec zostaneš sa ocitneš v 50 stále sama šakajúc na toho pravého to sú normálne veci ktoré sa dejú. ludia sa rozchádzajú a spoznávajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
neeeee
Lebo si tu z tych ciarok ludia casto robia zbytocnu vedu. Nie kazdy ma zapotreby robit si nejake ciarky.
Ked vezmem do uvahy moje 2 najviac protichodne (co sa tohto tyka) vztahy, tak v jednom som s priatelkou nespal skoro rok.
V druhom sme sa spolu vyspali po zopar stretnutiach (a pod stretnutim nemyslim rande)
A cuduj sa svete - s tou prvou sme spolu boli kratsie (a so sexom to nemalo nic spolocne). Ziadne ciarky s tym nic nerobia
Kto sa v nom ma vyznat?
Pacim sa mu,ale chcem aby vedel,ze aj on mne.
Nech to ale nema take lahke.
Urcite sa s nim len tak nevyspim.
Co by vas zaujalo?
Asi je to ozaj individualne.Chcem ho presvedsit ,ze ze som najlepsia.
Co by vas uputalo?
A určite sa s ním nevyjeb, len kvôli tomu aby si s ním mohla niečo mať.
Ak pre neho tá najlepšia nebudeš, tak hold, nie je to jediný chlap na svete..
Myslim nad 20
ja by som to ciarkami nenazvala. ale proste v niektorych pripadoch to je tak, ze ak lahko dostane to, co chce, tak mu to uz nie je vzacne. a z mojej strany to plati rovnako. ak by som si luskla prstom a mala by som toho, toho, alebo toho, tak by som sa asi sotva zamilovala
ono je vsak takze radit v takejto situacii. stat sa moze vselico. moze na nho zabrat vselico. vies a mozno raz pride nejaka baba, ktora sa s nim vyspi hned a on s nou bude, lebo proste sa mu paci viac ako ostatne a hotovo. ale zase mozno v tvojom pripade je na nho treba "natahovanie".
to je proste individualne takze by som na tvojom mieste neriesila co robit. proste co sa ma stat, stane sa. neovplyvnis to tym, ze to teraz budes s niekym rozoberat.
Zrejme je kurevnik , tak by bolo naivne cakat ze uz nebude pri tebe
@7
Nech to ale nema take lahke....
To naco je potrebne toto riesit? Pre boha, kde sme sa to dostali...
Vsak uvidim.Len ci je nieco,co odlisi babu od ostatnych
ale som to s tými čiarkami vzal obrazne. äú
nie, nie si.
ok, skúsim to.
nepresviedčaj ho že si "najlepšia". normálne spolu chodte von a tak, vyspite sa, vyjde to alebo to nevyjde. čo ho chceš akože do niečoho nútiť? alebo pre teba je sex také utrpenie že to nechceš riskovať keď ti dá náhodou kopačky či čo? keby ťa chcel iba petiahnuť tak by ťa pretiahol a ak by si mu nedala tak by ťa poslal do predele. na takéto veci sú doskotéky btw. keď si s tebou dáva kolko námahy tak ťa podla mňe nebere až tak na lahkú váhu. ale prestaň to konečne riešiť lebo nakoniec zostaneš sa ocitneš v 50 stále sama šakajúc na toho pravého to sú normálne veci ktoré sa dejú. ludia sa rozchádzajú a spoznávajú
ale ja by som sa radšej od teba držal bokom