Tiež vás pekne serie keď máte chuť niekam vypadnúť ale vážne nemáte s kým? alebo chcete spoznať nových ľudí len neviete kde. Tak napríklad ja vážne občas blúdim po dome a nemá do čoho pichnúť chodievam kosiť druhým záhrady a rúbať drevo, zúfalstvo
Tak nestáva sa mi že by som nemal do čoho pichnúť vždy sa nájde dáka aktivita Keď neni s kým tak idem sám, a čo sa týka spoznávania ľudí tak to je pravda neni to ľahké ale tak vždy sa to dá nejako so štastím Ale je pravda že dakedy je taká nálada že človek nevie čo by robil je to dosť na nič, každopádne aspoň z teba majú susedia radosť, podľa mňa je to dosť pozitívna vec že si taký ochotný
Ako aktivitka sa nájde vždy, prinajhoršom chytím ceruzku a papier a kreslím ale niekedy nemáš náladu na nič čomu sa tak zvyčajne venuješ. Keď dostaneš chuť na nejakú akčnú vec, tak napríklad by som išiel niekam liezť na skaly len proste nemáš ako a s kým. Rozumieš máš chuť na niečo nové
@nespiacakraska šitie je super už som to skúšal ale nie je to nejaká moja srdcovka, vrámci kožených vecí a nejakých blbostí čo som potreboval vyrobiť. Baby na to máte väčší cit.
Inac co sa toho sitia tyka (a aj hocijakej inej cinnosti) som zistila ze najlepsie je robit to co ti napadne fakt v mojom pripade to su mozno skor tie "kreativne" veci ale moze to byt hocico. Ked chces ist von chod hned...prestane ta to bavit tak pojdes domov a zacnes zas nieco ine..to ta prestane bavit zas mozes skusit nieco dalsie co ti napadlo... Nieco sa isto najde co ta neprejde po 5 minutach a mozno zistis ze ta to bavi viac ako si si myslel..je to lepsie ako sediet a rozmyslat co by si robil lebo tak budes sediet ako ja vacsinou a potom zistis ze si nic vlastne nerobil a ani si sa nikam nepohol v tom co chces robit
Presne chápem ako sa cítiš. Tieto prázdniny som sa tak cítila pomerne často. Mala som nejaké zdravotné problémy, kvôli ktorým som nemohla ísť na brigádu a všetky kamošky boli. Aj som si čítala, snažila som sa vyplniť si čas, ale ono keď nemáš program nie je to také jednoduché. Jediné, čo mi pomohlo bolo, že som sa nútila do užitočných vecí a potom som aspoň mala pocit, že som niečo spravila. Preto sa aj teraz teším trochu do školy, že nastane nejaká zmena.
Nepoznám ten pocit. A neviem v akej diere musí človek žiť, keď si v tom meste nevie nájsť nejaké aktivity a kamarátov. A prečo to nezmení, keď ho to sere.
Lebo vyplakavat sa na forku je univerzálny všeliek na všetko sa mi tak vidí, ale zdvihnúť prdel a urobiť pre seba niečo, to nikomu nenapadne.
@thunderstorm tomu sa vraví zdraví selský rozum dievča, človek ktorý nefunguje na báze 13 ročného dievčaťa hľadá už iné pôžitky v živote ako behačky po meste v každom prípade díky za radu pomohla mi a nebola vôbec zbytočná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Lebo vyplakavat sa na forku je univerzálny všeliek na všetko sa mi tak vidí, ale zdvihnúť prdel a urobiť pre seba niečo, to nikomu nenapadne.