ja mam BMW 530xd je to super auto pohodlne ,zive na snehu mimoriadne stabilne...idealne na dlhe cesty. ale do buducna by som chcel este jedno auto a to Audi S5 .
@eraser cesko-slovenske porsche bola skoda 110r aj to je velmi dobre auto so sportovou verziou 130rs som pretekal a to bola tiez nadhera no ostal mi z nej uz len blatnik
@eraser uz nepretekam popri skole by som velmi nestihal plus je to financne narocne a po jednej nehode co som mal mam aj trochu strach.Pri pretekoch do vrchu som sa prebural cez zvodila a padol do takej diery...z erky ostal srot...potom sme este dali dokopy jednu skodovku 130LR - to je vlastne 105 L ale uz to nebolo ono...
@aguri500 jj, chápem... tá finančná stránka odrádza aj mňa :/ plus aj tá nehoda by dokázala pekne demotivovať... ale hlavne že si živý... škodovice bezpečnosťou nikdy nevynikali
@husky ma 235 koni a krut. moment 500NM zrychlenie z 0-100 za 6,3 niekde pise ze 6,5 sek ... spotreba zavisi od stylu jazdy...teraz mam spotrebu 9,2l lebo sa vacsinou vsade ponahlam a vela chodim po meste ale mal som aj spotrebu 6,9 l ...
@aguri500 no je to celkom parada vykon, hlavne ten tah odspodu...ale predsa len to palivo vyzera to zaujimavo, len ta cena a cena servisu hlavne! inak mas tour alebo sedan?
@eraser najviac sa mi pacilo ked som pretekal proti silnejsim autam napr. lancia ale uz neviem presne aky typ ale vykon mala cez 140ps a aj tak som bol s erkou rychlejsi .moja erka mala odhadom vykon nieco okolo 105ps ...to auto dokazalo fantasticky jazdit cez zatacky mohol som si dovolit ist ovela rychlejsie ako ostatni ... na rovinke som stracal ale v zatackach som bol kral ...samozrejme ze trebalo si na to auto zvyknut kedze bolo strasne nervozne a pretacave ale bolo to uzasne , nikdy nezabudnem na moment ked som predbehol jednu ladu v zatacke skoro o 10km vyssou rychlostou ...
@pershing363 audi a VW su velmi podobne, to je pravda. Ale mas tam par zasadnych rozdielov: Motory su väcsinou identicke, ale niektore velke motory mas len v Audi. Dalej tu mas quattro a 4matic medzi ktorymi su svety...dalej kvalita spracovania, na priklad interier... audi je urcite lepsie, no pri tych "zakladnych modeloch" je urcite na mieste otazka, ze ci audi je o tolko lepsie od VW o kolko je drahsie...
@aguri500 fíha nuž, pretekať nie (na to žiaľ nie je ani čas, ani prostriedky), ale raz za čas nezáväzne vypustiť kone pod kapotou, to by bolo super každopádne dík
Mercedesy dlhe roky vyzerali ako traktory a dnes (resp ked som sa este nie tak davno zaujimal o auta) sa podla mna az priliz snazia kopirovat elegenciu bavorakov. Audi su sice pekne auta a urcite by som nimi nepohrdol, ale tie starsie modely vyzeraju na moj vkus strasne. Porsche je krasa, ale ked uz tak nejaky cayenne aby som v tom aute aj mohol niekoho odviest. Kazdopadne BMW mam najradsej z tych europskych znaciek.
Audi, kedysi Auto Union vždy vyrábali silné a technicky vyspelé autá, super alternatíva
BMW mali ostať pri tom, čo robili kedysi... vyrábali letecké vrtule... pri nich nemali čo skaziť a keby bolo keby, a nebolo by BMW, tak by bol motoristický svet o niečo dosť krajší. ( veď tak elektronikou prešpikované rebriňáky už nikto iný na svete nevyrába, a to beriem do úvahy aj Lexus a Hondu )
Mercedes Benz boli odjakživa autá štátnikov a prezidentov. Uhladený dizajn, luxus a pohodlie spojené s bezpečnosťou a noblesou. Uvediem nechutný príklad... Adolf Hitler, Musolini, Chautchesko, princ Charles... prečo jazdili na Mercedesoch a nie napríklad BMW rady 7?
Ferdinand Porsche bol novátorský a šikovný konštruktér a bocer motory, ako aj ich uloženie za zadnou nápravou doviedol k dokonalosti. Ale čo z takého auta? Urobte z neho kombi, alebo nebodaj STW? ( Okrem iného v Porsche sa síce dočkáte luxusu, ale vzadu neposadíte ani dieťa a vpredu tiež nieje veľa miesta pre kolená)
Volkswagen - nedá sa hovoriť ani o výkonoch, ani spoľahlivosti a luxuse? Srandisti... Už názov napovedá, čo je to za auto... pleps medzi nemeckými automobilkami. Svinstvo humus a odpad.
Ak už sme pri tom... Ak auto, tak Jaguár s motorom Daimler... Krásne luxusné, má sexappeal a hlavne je spoľahlivé a rýchle. Keďže táto možnosť tu nebola, bolím mercedes. Vlastne ten Daimler motor je pôvodne z D-B S rady
@hov ädo "Volkswagen - nedá sa hovoriť ani o výkonoch, ani spoľahlivosti a luxuse? Srandisti... Už názov napovedá, čo je to za auto... pleps medzi nemeckými automobilkami. Svinstvo humus a odpad."
@hov ädo kamosko chcel by som videt tu 7mičkovu radu za hitlera a musoliniho - prve 7er pisalo historiu v rokoch 1977–1986 kontkretne model E23.
Co povie ze bez BMW by bol motoristicky svet krajsi- povec mi kto okrem baworakov a nissanov v dnesnej dobe driftuje? hm? chces mi povedat ze nebodaj neaky ten tvoj jaguar? chcel by som ho videt na neakej vacsej akcii v drifte, tak isto preteky do kopca- M3ky (e30-e46)
Teraz k porsche- viezol si sa v Q7mičke? alebo si zaspal dobu? ze poznas len 2 max 4 miestne porsche?
VW- rychlost luxus? poznas take nieco ze GTI, R32 alebo VR6? 184kW je na take male auto ako je Golf malo?
Podla tvojich úsudkov na znacky aut predpokladam ze na dvore ti parkuje trabant a sused ma bud Audi 80 alebo stary mercedes E124.
A zabudol som JAGUAR je BRITSKA AUTOMOBILKA!!!!
A ked som sa uz tak rozbehol tak auto BMW- 3er or 5er
Viem, že BMW Hitler, ani Muslolini mať nemohol. Ako som písal vyššie, v tej dobe vyrábal vrtule na Messerschmity a Dorniery a nie autá, mali pri tom ostať!
V dnešnej dobe driftuje napríklad aj Ford a Chevrolet. Síce sa aj mne tieto autá priečia, ale budiš, aby som ti zalepil ústa, ÁNO, AJ TIETO ZNAČKY DRIFTUJÚ, ALE TO LEN PRE TVOJU INFORMÁCIU!
Okrem iného Jaguár sa dúfam nikdy nezníži na tento druh nazvyme to... motoristickým špotrom?
No zas ti trocha osvietim rozum. Audi Q7, ako aj Porsche Cayene vychádzajú z rovnakého konceptu... VW. Pokiaľ chcem závoďák, kúpim si 911, pokiaľ off road, tak Hilux, alebo G-čko... ale tieto zlepence oboch... to nieje auto, to je pokus o paródiu ( zdôrazňujem iba pokus)
Volks Ausschutss sa hovorí v nemecku VolksWagenom v Mercedes klube... ja som si to nevymyslel, to samotní nemci a ja som iba tlmočil ich slová
Dodám k tomu Audi S2R Quattro s továrenskou úpravou- 200kW
(pre tvoju informáciu, VR6 je objem 2,8T a s tým pomerom objem/výkon je na tom krute blbo
@prcimir88 a @hov ädo obaja mate ciastocne pravdu , ked to tak bereme driftovat sa da s kazdym autom co ma aspon ako taky silnejsi vykon a nahon na zadne kola... S audi sa da driftovat a to dokonca s quattrom vid link :
myslim ze vsetko zavisi od vodica a a ked to tak bereme tak do VW Group patria: Seat, Bentley, Bugatti, Skoda, Scania a do porsche ktora je sesterskou spolocnostou VW zasa patri Audi pod ktorym je Lamborghini,,, takze jak to bereme, hovädo ked povies ze vw je zle auto vykonovo a vselijak inak, tak toreticky mozeme povedat ze bugatti veyron grandsport 16.4 ze kram.... nehovorim ze XJ nove je skarede ale pozri si spotrebu a hned sa odtial odvratis ja by som stavil na audi A8 W12 spotreba tych 17 co sa v MB motore v takom hovade neda spravit... HOWK
@hov ädo ukaz mi prosim ta s ktorym z tych aut vyhra sutaz v drifte akukolvek (s tym motorom co tam ma mat) hmm? zatial som asi nevidel...ci uz medzinarodna scena alebo slovenska
dobre dobre mozes mi ist s tvojim jaguarom aj anglickymi znackami vies kde kedze sa tu bavime o NEMECKYCH!!!!
a ked si zacal o spolahlivosti a odbocil si od temy OFFTOPIC o nemeckych autach- tak auta ako toyota a honda ssu daleko vpredu pred ostatnymi
a ten tvoj jaguar daleko skova ci uz v pomere vykon/vaha objem/vykon
kdezto ten tvoj jaguar pri objeme 3.0 V6 ma pojebanych 175kW
kdezto daka pojebana honda pri objeme 2.0Vtec ma neakych 150kW
a o vahe toho jaguara X-type a hondy Type-R pomlcim
tak mi povec kde je ten tvoj jaguar- tou tvojou rychlostou a spolahlivostou?
Kedze V6 nieje zrovna vegetarian a papa aj travu okolo cesty
Kdezto honda bude mat pri normalnej jazde kombo 8-9litrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
audi RSQ
kým ho však dosiahnem, vidím to na nejaký Golf, či už starší s 1.6tkou MPičkom, alebo novší s nejakým TSičkom...
takže závodník ?
jn... 110ka je 110ka
take starsie porsche... krasny zvuk, a stil
a ako rozumna volba: Audi A4 allroad quattro
tak to porsche ma famozny zvuk ...lahoda
keby len tvoja R8 by som bral hned ...len keby nebola taka draha...
4matic je toto:
» en.wikipedia.org/wiki/4Matic...
4matic badge na VW znamena iba jednu blbu preklzovu Haldex spojku...
BMW mali ostať pri tom, čo robili kedysi... vyrábali letecké vrtule... pri nich nemali čo skaziť a keby bolo keby, a nebolo by BMW, tak by bol motoristický svet o niečo dosť krajší. ( veď tak elektronikou prešpikované rebriňáky už nikto iný na svete nevyrába, a to beriem do úvahy aj Lexus a Hondu )
Mercedes Benz boli odjakživa autá štátnikov a prezidentov. Uhladený dizajn, luxus a pohodlie spojené s bezpečnosťou a noblesou. Uvediem nechutný príklad... Adolf Hitler, Musolini, Chautchesko, princ Charles... prečo jazdili na Mercedesoch a nie napríklad BMW rady 7?
Ferdinand Porsche bol novátorský a šikovný konštruktér a bocer motory, ako aj ich uloženie za zadnou nápravou doviedol k dokonalosti. Ale čo z takého auta? Urobte z neho kombi, alebo nebodaj STW? ( Okrem iného v Porsche sa síce dočkáte luxusu, ale vzadu neposadíte ani dieťa a vpredu tiež nieje veľa miesta pre kolená)
Volkswagen - nedá sa hovoriť ani o výkonoch, ani spoľahlivosti a luxuse? Srandisti... Už názov napovedá, čo je to za auto... pleps medzi nemeckými automobilkami. Svinstvo humus a odpad.
Ak už sme pri tom... Ak auto, tak Jaguár s motorom Daimler... Krásne luxusné, má sexappeal a hlavne je spoľahlivé a rýchle. Keďže táto možnosť tu nebola, bolím mercedes. Vlastne ten Daimler motor je pôvodne z D-B S rady
tisic bodov tisic bodov tam mate vy wajčáci
Co povie ze bez BMW by bol motoristicky svet krajsi- povec mi kto okrem baworakov a nissanov v dnesnej dobe driftuje? hm? chces mi povedat ze nebodaj neaky ten tvoj jaguar? chcel by som ho videt na neakej vacsej akcii v drifte, tak isto preteky do kopca- M3ky (e30-e46)
Teraz k porsche- viezol si sa v Q7mičke? alebo si zaspal dobu? ze poznas len 2 max 4 miestne porsche?
VW- rychlost luxus? poznas take nieco ze GTI, R32 alebo VR6? 184kW je na take male auto ako je Golf malo?
Podla tvojich úsudkov na znacky aut predpokladam ze na dvore ti parkuje trabant a sused ma bud Audi 80 alebo stary mercedes E124.
A zabudol som JAGUAR je BRITSKA AUTOMOBILKA!!!!
A ked som sa uz tak rozbehol tak auto BMW- 3er or 5er
Viem, že BMW Hitler, ani Muslolini mať nemohol. Ako som písal vyššie, v tej dobe vyrábal vrtule na Messerschmity a Dorniery a nie autá, mali pri tom ostať!
V dnešnej dobe driftuje napríklad aj Ford a Chevrolet. Síce sa aj mne tieto autá priečia, ale budiš, aby som ti zalepil ústa, ÁNO, AJ TIETO ZNAČKY DRIFTUJÚ, ALE TO LEN PRE TVOJU INFORMÁCIU!
Okrem iného Jaguár sa dúfam nikdy nezníži na tento druh nazvyme to... motoristickým špotrom?
No zas ti trocha osvietim rozum. Audi Q7, ako aj Porsche Cayene vychádzajú z rovnakého konceptu... VW. Pokiaľ chcem závoďák, kúpim si 911, pokiaľ off road, tak Hilux, alebo G-čko... ale tieto zlepence oboch... to nieje auto, to je pokus o paródiu ( zdôrazňujem iba pokus)
Volks Ausschutss sa hovorí v nemecku VolksWagenom v Mercedes klube... ja som si to nevymyslel, to samotní nemci a ja som iba tlmočil ich slová
Dodám k tomu Audi S2R Quattro s továrenskou úpravou- 200kW
(pre tvoju informáciu, VR6 je objem 2,8T a s tým pomerom objem/výkon je na tom krute blbo
Ešte som zabudol, áno, Jaguár je britská automobilka, ale asi ti ešte nikto nezdelil, kto im vyrába motory do tých vážnejších modelov... Daimler
Nemci... zas sú to iba nemci... Jaguár XJ je krásna kombinácia britského dizajnu a nemeckej precíznosti a výkonov...
Asi si to ešte nevedel cukrík
dobre dobre mozes mi ist s tvojim jaguarom aj anglickymi znackami vies kde kedze sa tu bavime o NEMECKYCH!!!!
a ked si zacal o spolahlivosti a odbocil si od temy OFFTOPIC o nemeckych autach- tak auta ako toyota a honda ssu daleko vpredu pred ostatnymi
a ten tvoj jaguar daleko skova ci uz v pomere vykon/vaha objem/vykon
kdezto ten tvoj jaguar pri objeme 3.0 V6 ma pojebanych 175kW
kdezto daka pojebana honda pri objeme 2.0Vtec ma neakych 150kW
a o vahe toho jaguara X-type a hondy Type-R pomlcim
tak mi povec kde je ten tvoj jaguar- tou tvojou rychlostou a spolahlivostou?
Kedze V6 nieje zrovna vegetarian a papa aj travu okolo cesty
Kdezto honda bude mat pri normalnej jazde kombo 8-9litrov
a jaguar dobrych 13 a o zime budem racej ticho
ty mehmet! nevieš čítať, alebo si tak blbý?
DAIMLER-Jaguár - vidíš to slovo pred Jaguár? D*A*I*M*L*E*R !!!
Rýdzo nemecký motor, prevodovka, podvozok v britskom aute.
Offtopic japoňáci sem a tam... bavili sme sa o nemeckých autách.
Ak bude robiť nemeckej automobilke dizajn Bertone, alebo Pininfarina, tak to už bude Talian?
Ty vôbec chápeš kam tým mierim, alebo ti to napísať ako debilovi ešte raz a priamo a po lopate?
debilcek ide o povod znacky a ne kde bolo co vyrobene!!!
asi si nezbadal ze o tom sa tu bavime!
ale sak sadni si do toho tvojho daimleru kazdy si mele svoje aj tak...
ne nehovorim o tom ze dizajnovo...ale povod znacky... ty budes hovorit aj o skodovke ze je nemecke auto ked im vela komponentov dodava VW hm?
jebo hovorim JEBO!