Čo vtedy robite?? Počuvate hudbu? Ratate ovečky? Hrate sa na mobile? Ja teraz v poslednej dobe chodim spať okolo jedenastej a zaspim o pol druhej tiež aj počuvam aj sa hram aj neviem čo a nič mi nezaberá Čo vam pomaha ked nemožete zaspať??
idem spať s tym že si dam sluchatka do uši a zaspim.ked sa nedari a furt sa prehadzujem tak sa hram na telefone a ked ani to tak kaslem na to a zapnem notebook
Vytvoril som si podmieneny reflex. Ked si pustim telku (film, serial, whatever) a lezim, zaspim. To aj rano, aj naobed ale musim pritom lezat, inac to nefunguje.
@trapis rovnaký problém ale idem spať okolo 01:00 a keď si ľahnem príšerne ma bolí hlava počúvam hubu, premýšľam nad všetkým a proste to neje aj keď chcem ale nakoniec o dve hodiny zaspím a ráno vstanem o jednej keď počujem že mama varí obed
Ale nerada pri nej zaspávam, lebo sa mi zbytočne ničí baterka.
Tak si ju vypnem.
A premýšľam (čo budem robiť zajtra, na čo som zabudla, čo som pokašľala, o osudoch seriálových postáv, aké je to byť psom, aké zvláštne mám meno, a proste prechádzam k samým blbostiam po čase).
A nakoniec aj tak zase zapnem tú hudbu a zapnem pri nej (a tá baterka sa mi míňa).
ništ nerobím...kukám do stropu alebo do steny...som zaspávala aj s mp3-kou, ale potom som prestala, lebo som sa bála, že keď sa mi podarí konečne zaspať, tak sa zaškrtím so sluchátkami...
Normalne zaspavam do 3 minut hadam. Ak nemozem zaspat.. Poslednu dobu radsej naspat vstanem a odlozim spanok naneskor, lebo by som v posteli iba rozoberala vsetko zle, co sa mi stalo odkedy zijem a na to fakt nemam naladu.
nemôžem zaspať len vtedy ak som neskoro vstala alebo som celý deň len sedela na riti...ale ak sa stane, že nemôžem zaspať, tak niečo z hore uvedených vecí...
Proste rozmýšľam. Takže nepociťujem, že by sa mi nechcelo spať, za hodinu ležania v posteli aj tak zaspím, len to nevnímam ako niečo nepríjemné, práve že sa na to moje večerné rozmýšľanie teším a je mi ľúto keď ráno zistím, že som nestihla dokončiť osud nejakej mojej vymyslenej postavy
ja by som si rada pustila fen alebo zvuk ocovho holiaceho strojceka /proste monotonne zvuky/ale nezaspim pri tom lebo stale musim mysliet na to ze ho nesmiem zabudnut vypnut. a ja ak rozmyslam,nezaspim. musim prestat rozmyslat uplne nad vsetkym,aj nad uplne naliehavymi problemami a ak sa v noci zobudim a idem na WC? musim sa pokusit zaspat okamzite,nesmiem nechat mozog ,,rozbehnut" lebo najblizsie 2hodiny nezaspim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
hrám sa ,hrám sa ,drb mobil na oko : D
a toto
ale z toho sa mi chce kus na wecko
A sesterke gratulujem
Aj na mobil sa hrám tých prvých 20 minút.
Potom si zapnem Mp3.
Ale nerada pri nej zaspávam, lebo sa mi zbytočne ničí baterka.
Tak si ju vypnem.
A premýšľam (čo budem robiť zajtra, na čo som zabudla, čo som pokašľala, o osudoch seriálových postáv, aké je to byť psom, aké zvláštne mám meno, a proste prechádzam k samým blbostiam po čase).
A nakoniec aj tak zase zapnem tú hudbu a zapnem pri nej (a tá baterka sa mi míňa).
Ale pomodlím sa a zaspím.
Proste rozmýšľam. Takže nepociťujem, že by sa mi nechcelo spať, za hodinu ležania v posteli aj tak zaspím, len to nevnímam ako niečo nepríjemné, práve že sa na to moje večerné rozmýšľanie teším a je mi ľúto keď ráno zistím, že som nestihla dokončiť osud nejakej mojej vymyslenej postavy
hudbu pri spánku nikdy nepočúvam..neviem ako to niekto môže ja by som nezaspal pri hudbe